torsdag 11. februar 2016

Møre koteletter i ovn

Møre koteletter i ovn

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Stek kotelettene i 1. Det bruker jeg å gjøre.


Møre nakkekoteletter er så godt! Jeg pleier å steke kotelettene litt i pannen først slik at de får en stekeskorpe. Hvordan få saftige svinekoteletter? Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på saftige og møre koteletter tilberedt i ovn. Tilbehør til koteletter i form.


Sett fatet i ovnen i ca. Du kan for eksempel servere hasselbakte poteter, bakte poteter eller potetmos. I en bolle tar du alle ingrediensene til krydderblandingen.


Møre koteletter i ovn

Så bruker du en stavmikser og blander det hele godt sammen. Har du ikke stavmikser eller lignende, så finhakk og mos hvitløk og rosmarin så godt som mulig med kniv, og blande det hele sammen. Så legger du grønnsakene i den ildfaste formen. La kotelettene stå i cirka to timer til (altså tre timer til sammen) – til kotelettene er møre og gjennomstekte.


Legg kotelettene i en ildfast ovn , og hell ørlite vann i bunnen av formen (vannet skal bare såvidt dekke bunnen). Ta ut formen og slå av stekeovnen når steketermometeret viser grader. Retten stekes ferdig i ovnen , da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen. Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder koteletter enten i stekepanne eller i ovn.


Vel, neste bud er å langtidssteke kotelettene i ovnen , gjerne i drøye to timer. Da blir de skikkelig møre , men de mister litt smak synes vi, i forhold til å steke i stekepanna. Hvis middagslagingen skal gå radigere unna, finner du tips til noen raskere fremgangsmåter nederst på denne siden.


Brun kotelettene først raskt i en varm panne og legg dem deretter i en ildfast form sammen med vann og hakket løk. Nakkekoteletter kan også tilberedes på tradisjonelt vis i en leirgryte eller ildfast form. Beregn timer på 1°C, og du får svært møre koteletter og nydelig kraft til saus. Kjernetemperatur ferdig tilberedt. Jeg får alltid skryt for kotelettene mine, og de er nesten uten unntak møre og saftige.


Møre koteletter i ovn

Koteletter i ovn Mat og kosthold. Jeg synes det er umulig å få slike koteletter møre bare ved å steke dem. Jeg bruner dem lett i panna.


Legger de over i langpanna og langsteker dem innpå ovnen i en time på 1grader. Heller 2-dl buljongvann i panna slik at kotelettene mer kokes enn stekes. Når kjøttet først er i ovnen , lager det jo nesten seg selv. En super middag å invitere gjester på.


Møre koteletter i ovn

Hvis jeg har veldig mange koteletter , legger jeg dem på skrå oppå hverandre i langpanna, og dytter smør og grønnsaker nedimellom kjøttstykkene. Du er her: Hovedretter › Skaftkoteletter i fad med balsamicosky ( koteletter i ovn ) Lækre og møre skaftkoteletter, der først brunes af på en varm pande, og derefter steges færdige i fad i ovnen. Lav samtidig en lægger balsamicosky til kødet.


Foto: Madensverden. Legg den i formen, og sett formen i oppvarmet ovn (2grader). La de stå i 15minutter før du setter ned til 1grader og lar de steke i time til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg