tirsdag 16. februar 2016

Nærmeste rema 1000

Finn din nærmeste REMA -butikk basert på ste postnummer eller butikknavn. Beste tilbud i uken på Tiendeo. Planlegg og spar penger! Stekt laks med ris, kokossaus og thaiwok.


Kjøp dette brødet og støtt håndballspillere med nedsatt funksjonsevne.

Stengetider når nærmeste butikk åpner og lukker hverdager, helgene, ferie eller sent. Kyllingwok til under hundrelappen? Vil du jobbe i en spennende og hektisk bransje hvor du har stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag, anbefaler vi deg å søke stillingen. Fullstendig informasjon og søknad via denne siden. Og ingen ting er bedre enn blomster og god middag for å vise at vi bryr oss om våre nærmeste.


VELG NORSKE RÅVARER I SESONG. Se m mes mesterkokkenes este terk rkok okke kene ness ti tips og rema.

To dage er sjældent helt ens. I marketing er der mange forskellige opgaver og arbejdsområder, og her er det vigtigt, at man som medarbejder er fleksibel, dynamisk og god til at kommunikere. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Det er en vanvittig kundeservice! Både som købmand og som leder. Du skal hver dag kunne engagere, motivere og skabe stolthed blandt dine medarbejdere, og du har selv ansvaret for at skabe et stærkt team i butikken. Alt til frokost, lunsj og middag. Ikke alle butikker vil ha hele sortimentet vårt, men spør din kjøpmann om han kan skaffe det – om det er en spesiell salami eller noe annet du ikke finner i butikken.


Hvordan foregår betalingen af mine vare? Atoll, hvite strender og blått hav. Finn ut hvor det er postkontor, Post i Butikk, bedriftssenter og røde postkasser.


Se åpningstidene og innleveringsfrister. Få matvarene levert hjem eller hent dem, ferdig pakket. Hos nærmeste Rema -butikk leter vi forgjeves etter tilbudsfisken. Når vi spør de ansatte, får vi følgende svar: – Vår butikk har aldri ført varer fra den leverandøren, og det er det mange andre Rema -butikker som heller ikke gjør.


Nå gjør de to store kjedene full retrett i priskrigen.

Nettavisen: Den elleville priskrigen i desember merkes på dagligvarebransjens regnskaper. Ifølge Statistisk sentralbyrå gikk faktisk matvareprisene. Når Rema åpner sin nye butikk i lokalene til Coop Prix, vil de to svært like lavpriskjedene ha syv butikker hver på Lillehammer. Til sammen vil Kiwi og Rema ha butikker i småbyen med 27. Konkurrentene finnes knapt.


I Midt-Norge er butikkene i Levanger, Steinkjer, Kristiansund og på Tiller mest utsatt for nedleggelse. Etter at søknaden har blitt mottatt vil du få mer informasjon på e-post, og videre kan du bli kontaktet hvis ledige stillinger dukker opp hos butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg