tirsdag 16. februar 2016

Strikket dåpskjole

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull.


Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. SISU inneholder ullgarn og nylon.

Superwashbehandlet som gjør dette velegnet til maskinvask. Underkjole til dåpskjole. Kort strikket dåpskjole fra Susannes verden. Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift.


Nå har jeg heklet ferdig dåpskjolen. Dåpskjole med kyse i Soria Moria-serien. Den skal gå i arv til mine oldebarn.


Skal hekle rosa og lyseblå blomster som jeg fester på silkebånd til pynt til gutt og pike.

Jeg er veldig fornøyd og mine nærmeste synes det er en nydelig dåpskjole. Jeg har kjøpt garn på Sparkjøp etter anvisning i oppskriften. Tusen takk for nydelig mønster! Ekstra artig er det at båndet er fra brudekjolen min.


Må tilstå det tok litt tid å strikke denne dåpskjolen :) Men den ble utrolig vakker. Jeg og søsteren min har sammen strikket denne på nytt i Babysilk, til hennes sønn. Garnmengde: 0-mnd(12) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Strikket i Sandnes Mandarin Petit. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Charlotte- dåpskjole , lue og sokker strikket i Viking Baby Ull ( 1 merinoull, superwash). Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Min søster strikket dåpskjole for oss når Johannes ble født. Synd man bare bruker den en gang – eller jeg håper jo at det kommer flere babyer i slekta som kan bruke den etterhvert #128578; Veldig gøy å ha en så fin kjole i familien!


Heklet dåpskjole for utleie. RASK LEVERING - KJØP i butikk eller nettbutikk ABELONE.

Fantastisk flott dåpskjole , mektig imponert. Det der er litt av et stykke arbei men så vel verdt det. Spesiell dag for dere og dåpsbarnet - i egen kreasjon. Rett og slett utrolig flott dåpskjole og ganske så unik - har aldri sett en slik.


Skift til glatstrik, og fortsæt med udt i sidesømmene, til der er strikket i alt p glat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg