mandag 8. februar 2016

Nydelig sjokoladekake

Nydelig sjokoladekake

Kaken er utrolig lettvint å lage og har usedvanlig deilig konsistens og smak! Kakestykkene kan stæsjes opp med litt sjokoladepynt, slik som på bildet, eller du kan gjøre det enkelt og bare sikte over litt melis. Oppskriften er til liten langpanne. Saftig og nydelig sjokoladekake Det er helg og ingenting passer vel bedre enn en skikkelig god sjokoladekake.


Nydelig sjokoladekake

Wenche laget selvfølgelig også en glutenfri variant. Spiselise Kaker 32. Nydelig , saftig enkel å lage sjokoladekake.


Denne kaken er så utrolig enkel å lage, og den blir stor, saftig og veldig god. God søndag formiddag! Her kommer en oppskrift på en veldig enkel sjokoladekake.


Nydelig sjokoladekake

Den bør lages noen timer før servering da den smaker best kald. På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Veldig fornøgd med resultatene, og dagens oppskrift blir ei sunn sjokoladekake som er uten både sukker, smør og kveitemjøl. Den er fantastisk god om eg kan få sei det sjølv, og eg har faktisk baka den i ca.


Kakemonser finnes i alle aldre, størrelser og varianter. Her er oppskrift på en skikkelig kosekake som kan forberedes og oppbevares i kjøleskapet. I denne herlige sjokoladekaken , bruker vi en bunn laget av mandler, eggehviter og sukker. Snill som hun er leverte hun denne på døra til oss da vi skulle ha barnedåp. Jeg måtte bare be om oppskriften og få den inn i samlingen her.


Her snakker vi farlig god kake med en nydelig glasur! En av hemmelighetene til den luftige sjokoladekremen er å ha i litt kokende melk mens man pisker. Sjokoladekaken falt i smak hos både voksne og. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger.


Ingenting er bedre enn en ordentlig god sjokoladekake. Lag gjerne kaken dagen i forveien om du skal ha selskap. Men det er noe annerledes med måten denne kaken er baket på. Visste du at det går an å bake med lite eller ingen bruk av olje, uten at det går på bekostning av resultatene? Akkurat passe søt, mye glasur og herlig myk og go og det beste av alt: den er utrolig enkel å lage.


Nydelig sjokoladekake

En nydelig kake med en spennende aroma av muskat,. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Og den det blir kamp om hjemme. Dette er verdens beste sjokoladekake , spør du meg.


Alle kan spise den – den er gluten- og melkefri, og kaken er utrolig saftig og nydelig på smak. Det blir et høyt, smalt, akkurat passe stort deilig sjokoladekake på hver. Den har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig stor sjokoladefondant.


Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. En klassisk, nydelig ostekake med bunn av søte kjeks,. Brownieskaken med nutella.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg