mandag 8. februar 2016

Navnestatistikk 2013

Navnestatistikk 2013

Definisjoner av viktige begrep og variabler. Problem med unorske teikn. Ein del namn inneheld bokstavar som ikkje er med i det norske alfabetet. Behandlinga av desse er ikkje konsekvent i personregisteret. Jakob, krabbet opp seks plasser til 5. Isak, opp seks til 10.


Navnestatistikk 2013

Sebastian, opp sju til 13. Alle fortsetter fremgangen fra tidligere år. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Statistikken bygger på en kopi av Folkeregisteret fra 01. Guttenavnene mer størst økning Det er ikke tvil om at Filip har hatt en formidabel økning det siste året. Den viser hvilke navn som ble mest brukt i Norge i året som gikk. Filip, sammen med Philip, Fillip og Phillip, gjorde et kjempehopp og ble årets mest populære guttenavn, mens Emma ble årets jentenavn.


Navnestatistikk 2013

Emma er igjen tilbake på topp over mest brukte jentenavn. Noen navn har motsatt tren og daler i popularitet. Ser vi de siste fem årene er det imidlertid Linnea som har gått mest tilbake.


Her er de mest populre svenske navnene - Bergens Tidende. Med søk på Irish Babies’ Names i søkefeltet på nettsida, finner en mer om tidlgiere år. Skal vi tippe hvem som kommer høyest på lista? Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn.


Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Se Statistisk Sentralbyrås nye navnestatistikk her. Klassifikasjoner og kodelister hos Statistisk sentralbyrå (SSB) omfatter rundt 1standarder. I tillegg finnes eldre versjoner og korrespondansetabeller. Elleve av dem har vært jurister, fire var lærere, fire var arbeidere, fire var agronomutdannet, tre var skipsredere, tre var økonomer, et par var bønder.


Det at skifte fornavn er mest udbredt øst for Storebælt. Dette er en liste over populære navn. Er ditt barns navn på listen? Hvert år kommer navnestatistikken fra SSB.


Nå som alltid henger vi et lite åretter Sverige og er tydelig påvirket av de. Hvordan er det når dere skal velge navn til deres barn? Innvandrere bruker fastlegen i gjennomsnitt noe mindre enn hele befolkningen gjør, men det er store forskjeller etter landbakgrunn…. Nora og Lucas på topp. I fjor var det 5gutter som fikk navnet Lucas eller Lukas som.


Navn - Om statistikken - SSB 23. TRENDNAVN : Sjekk hvilke navn som vil bli trendsetterne i rene som. Gundersen er et vanlig etternavn i Norge. Navnet er et patronymikon og betyr sønn av Gunder. Iversen er et vanlig etternavn i Norge.


Skrivemåten Iverssen er mindre vanlig, men brukes også. Få et overblik over statistikkens formål, indhold og kvalitet. Wuhan-virus kalles nå den nye varianten av Coronavirus som sprer seg i Kina og flere andre land.


Viruset smitter via luftveiene og det er mulig at det sars-lignede viruset kan mutere og spre seg ytterligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg