onsdag 10. februar 2016

Bleke tenner med bakepulver

Vi gir deg skinnende hvite tenner. Bakepulver med tannkrem. Miks sammen litt bakepulver med din vanlige tannkrem, for å kunne bleke tennene dine. Legg på din vanlige tannkrem på tannkosten, og dryss litt bakepulver på toppen av tannkremen.


Puss så tennene som du normalt gjør. Likte du artikkelen om hvordan du får hvite tenner med bakepulver , så del den gjerne med andre. Jeg har bleket mine tenner med bakepulver , og det funker fett. Jeg tar først bakepulver og så vanlig tannkrem etter jeg er ferdig med bakepulveret, skriver en person på debattforumet til Sol. Jeg prøvde i dag bakepulver på tennene og merket hverken svie eller blødninger.


Men jeg kjenner at jeg ikke kommer til å fortsette med dette. Jeg tror heller jeg kommer til å kjøpe meg et eller annet middel for å bleke tennene. Greit, alt av bleking sliter sikkert på tennene , men disse er kanskje litt mer balansert i sitt innhold. Tannbleking kan være dyrt. Om du pusser tennene dine med bakepulver vil tennene dine fort bli hvitere.


Jeg har sett flere steder der tannleger anbefaler det, og det funker som bare det. Slik gjør du: Ha en våt tannbørste, slik at bakepulvere henger seg fast. Både natron og bakepulver inneholder stoffet natriumbikarbonat, og det er dette som skal gi effekten. Vi har alle natron hjemme og bruker det i matlaging på kjøkkenet, forklarer skjønnhetsnettstedet WMN Life.


Mange vet kanskje også at man faktisk kan bleke hvitvasken med det, og til og med bruke det for å gjøre rent stekovnen. Hvorfor er tennene så hvite da? Eller hvordan har jeg fått de så hvite siden jeg aldri har brukt tann -bleiking? Dette er så simplet, en god gammeldags vintage oppskrift!


Jeg bruker alle disse tre produktene på mine tenner. Jeg kødder ikke med dere nå, men bakepulver funker faktisk. Plukket opp dette tipset i en annen tråd her, finner den ikke igjen. Fungerer dette, og ikke minst, hvor skadelig er det på emaljen?


Jeg har ikke noen før og etterbilder nei, som sagt så har jeg brukt dette for å opprettholde blekede tenner. Hvis du har veldig gule tenner kommer nok ikke dette til å gjøre dem colgatehvite altså, det er snakk om å få dem et hakk hvitere kanskje. Tennene våre misfarges gjerne gradvis opp gjennom livet, og har vi fått gulere tenner over eller år, vil det ta like lang tid før denne gulfargen kommer tilbake etter bleking. Mange velger å friske opp fargen med en dag eller to med bleking en gang i året. Gratis og rask levering, kjøp i dag!


Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Nei, bakepulver bleker ikke tennene , men fjerner misfarging og du får hvitere tenner. Jeg har funnet naturlige midler som skal kunne bleke tennene. Men det er en måte man kan bleke tennene for slikk å ingenting.


Bleking med hjelp av ulike kjemikalier er en metode for å fjerne misfarginger som har trengt inn i emalje og dentin. Slike misfarginger kan ses i sammenheng med mineraliseringsforstyrrelser, i mikroskopiske groper og furer i emaljen, rundt fyllinger, i forbindelse med nekrose i pulpa eller ved endodontisk behandlede tenner. Vær forsiktig med denne typen tannpasta fordi den sliter hardt, legger Fischer til.


Les også: Bruker du tannkremen riktig? Et av kjerringrådene er å bruke bakepulver som legges på tennene med en tannbørste. Tennene kan misfarges av kaffe, te, rødvin, røyk, snus og medisiner. Fargestoffene fra det vi putter i munnen, vil over tid trenge inn i de små sprekkene i emaljen. Noe misfarging sitter utenpå tannen og kan fjernes med rens, puss og Air-flow, en blåsemetode med saltpartikler og vann.


Det vil bli litt gult, men bekymre deg ikke. Den er en liten pris å betale for å få mye bedre tenner. Følgende tips om hvordan du får hvitere tenner og bleke tenner hjemme, vil fokusere på bleking av tenner som allerede har mistet sin hvite emalje. Vær imidlertid oppmerksom på at det er like viktig å huske å styrke emaljen slik at du kan holde den fra å bryte ned videre.


Brede smil og vakre hvite tenner ser vi hver dag, og det er en enkel måte å kjenne seg fresh på. I dag finnes det sikre metoder for å bleke tennene hjemme, og det er både enkelt og mye billigere enn å gå til tannlegen. Her kommer tips for å få et strålende resultat ved hjemmebleking: 1. Siden tennene gulner naturlig etterhvert som vi blir eldre, gjør hvite tenner at vi ser yngre ut. Mange har derfor bleket tennene kritthvite, men nå er det naturlige tenner som er trendy. Det er en vanlig misforståelse at gule tenner kan børstes hvite.


Det å børste for mye kan faktisk tvert i mot føre til det motsatte, sier tannlege Erik Svendsrud. Vi har rett og slett forskjellig farge på tennene , og med mindre du vil bleke tennene , må du kanskje slå deg til ro med at dine ikke er blant de hviteste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg