tirsdag 2. februar 2016

Sydentur i oktober

Her på Travelmarket. Hvis du skal på ferie i oktober kan det være en god idé å sjekke klimaet på de forskjellige reisemålene. Temperaturen faller jo også i Sør-Europa i høstmånedene, mens det er sommer året rundt andre steder i verden. Jeg og noen kamerater planlegger en liten reise i oktober.


Det står mellom storby eller sol og strand. Etter årets norske sommer må jeg si at det frister mest med sistnevnte. Et par spørsmål: Hvordan er klimaet i Europas sydlige strøk medio oktober ? Jeg ønsker å ta en tur til syden sammen med min kjære i oktober. Skal bare slappe av, bade og sole oss. Restplasser og billige reiser.


På denne siden finner du våre restplasser og billige feriereiser for de neste tre månedene. En restplass kan være alt fra kun flybilletter, til pakkereiser med fly og hotell med uspesifisert overnatting, til finere hotell med All Inclusive. Samboer og jeg skal ut å reise i Oktober (fra ca 9.).


Vi ønsker å reise en plass der det er varmt, sol og badetemperatur. Vurderte først Tyrkia, men pga situasjonen valgte vi dette bort. Nå står det mellom Kanariøyene eller Rhodos. Har noen erfaringer med disse plassene rundt denne tiden. Får ikke fri fra jobb før den siste uka i oktober.


Hadde lyst på en sydentur. Viktigste med sydentur er for oss strender #128516; så må ha det varmt nok i sjøen. Men er syden for kaldt på den tiden av året?


Sydentur i oktober

Noen som har noen bra steder å anbefale? Hvor på kloden er det varmt i oktober ? Gran Canaria var oppgitt dagtemperatur på ca grader og natt på rundt grader i oktober. Det er jo ikke varmere enn en grei sommerdag i tr. Kan ikke være altfor dyrt siden ikke.


I oktober kan det være store variasjoner i pris på restplasser til syden. Turer i og omkring høstferien er som regel noen av sesongens dyreste reiser, og en ferie mange velger å bestille tidlig – men med litt flaks finnes det fremdeles ledige seter som reiseselskapene gjerne vil fylle opp før avreise. Alle billige reiser på restplass. Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser.


Sydentur i oktober

Listen oppdateres fortløpende, så følg med på denne siden dersom du er på jakt etter en reise. Søk og finn de beste og billigste charterferiene i ett og samme søk. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Drømmer du om sol og varme? Bestill sydenreiser med Expedia, til nære eller fjerne reisemål. Vi har de beste tilbudene for en vellykket solferie.


Finn flybilletter til Gambia Finn hotell i Gambia. Guinea Bissau, 32°C Fantastisk strand på Bijagos øyene i Guinea Bissau. Sommersesongen er over på mange feriesteder. Det gjør at reisemålene blir rimeligere, sånn at solferier i oktober er enda mer aktuelt. Hvis det er sydentur i oktober du er ute etter, har du kommet til riktig sted: Med ferieplanleggeren finner du det som passer for deg blant talløse lengre og kortere turer i oktober.


Vi gir deg oversikten over alle billige sydenreiser til Gran Canaria på ett sted. Vi viser deg hvem som har de billigste reisene. Vi er tre venninner på og år, som planlegger sydentur i begynnelsen av oktober. Vi vil reise til et mest mulig værsikkert ste hvor det er fine sandstrender og relativt billig. Fint hvis det er en plass det skjer litt, men samtidig ikke et rent party sted som Ayia Napa ol.


Sydentur i oktober

Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Reis og opplev verden med SOLFAKTOR. Charter, restplasser, fly, hotell og leiebil.


Billige reiser til hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg