mandag 13. april 2015

Høne vitser

Vi gir deg Humoristen. Hvilke høner har ikke fjær? Vitser Hva kaller man ei høne som er i farta? Klikk her for å få vite svaret! Har du en vits på lur?


LIVET SOM HØNE Jan gjorde som han alltid har gjort, han kysset sin kone og krøp ned i sengen og sovnet. Se, en høne som blomstrer. Og andre rare vitser fra våre HA-HA-HA-hardbarka medlemmer!


Jens så en påfugl for første. Hane og høne Nå, sa hanen til høna, hvor skal jeg pule deg i dag? Ei høne og et egg ligger i en seng.


Høna lener seg mot sengegavlen og røyker en sigarett med et fornøyd smil rundt ansiktet. Egget røsker frustrert med seg lakenet, ruller til siden og sier: Vel, jeg antar at vi endelig fikk svar på DET spørsmålet! Vår nettside benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen vi kan tilby. Velkommen til iNorge. Her får du rask og enkel tilgang til lokale, nasjonale og globale nyheter.


En enkel og oversiktlig værmelding samt vår store lenkekatalog. Nedenfor finner du et stort utvalg morsomme vitser om nordlendinger. Vi har samlet de beste og morsomste nordlendingvitsene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere.


Del vitsene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Le gjerne av sjefens vitser , såfremt De er sikker på at han forteller en vits, og ikke snakker om firmaets tilstand. I tvilstilfelle, se på sidemannen. Utpå aftenen vil festdeltagerne fremtre i mer rudimentære former, noe som også tillater Dem en friere og mer generøs stil. Jokes om kvinder, vittigheder, vitser Her finder du de bedste og sjoveste jokes om kvinder.


Læs dem alle sammen her hos sjove-jokes. D et var en gang ei høne og en hest som var ute å leika seg på jordet. En dag så datt hesten nede i et hull.


Høne vitser

Så høna tok Audien, kjørte tilbake til hesten og drog han opp. Neste dag var de på jordet å leika seg igjen, men da var det høna som. Humor: Her er en liten story henta fra Finnmark i Norge. Historien er helt sann.


Det var engang en hest og ei høne. De leka rundt på gården der di hørte hjemme. Plutselig falt hesten ned i et gigantisk gjørmehull!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg