fredag 17. april 2015

Billig middag for 1

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Her finner du forslag til ferdige ukemenyer.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Ta deg tid til å se litt på de forskjellige rettene og du vil se at mange lett kan skaleres ned til én porsjon eller halveres, slik at du lager to middager og har ferdig middag til neste dag. Eller du kan bruke opp ingrediensene du har igjen fra den ene dagen til å lage en ny middag dagen etter.


Brun saus pakk, kroner. Total sum innkjøp for én uke: 3kroner. De varene du ikke får brukt opp kan brukes til middag uken etter.

Hva skal vi ha til middag ? For mange er dette hverdagens store spørsmål. Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk gode og varierte svar på dette spørsmålet. Billig mat er alltid populært. Jeg har tidligere skrevet om hvordan du kan lage middag til to for kroner - og en ukemeny på lavbudsjett. Nå gav jeg meg selv følgende utfordring: Lag syv middager til fire personer for 5kroner.


Mos dei skrelte og kokte potetene. Rør inn mjølk, smør, salt og peppar. Då bør du varme opp smør og mjølk, før du rører dei mosa potetene i. Legg denne potetmosen på toppen av kjøtblandinga. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.


Restene kan være en digg lunsj eller rask middag på en travel dag. På denne måten slipper du å kaste mat og penger spart. Oppskriftene nederst på siden er sunne og beregnet for person.


Blir dere to til middag er det enkelt å doble oppskriften. Det der er kanskje billig for en familie, men som student hadde jeg gått konk på de rettene der.

First Price produkter er gull. Har selv til tider levd flere uker på kun Bunnpris Kneip og FP syltetøy til frokost, middag og kvelds. Du blir lei til det punktet hvor du ønsker å kyle syltetøyglasset i veggen og sunt er det neppe, men mat er.


Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig ! Jeg antar at mange studenter tenker likt nå også: mye mat til lav pris.


Og så er det jo kjekt om det smaker skikkelig godt også. Husk at alle oppskriftene her er beregnet til personer, så skal du lage middag bare til deg, må du redusere alle målene. Her kommer noen forslag fra meg! Tre middager til snaue 50-lappen. Er du usikker på hva du kan lage til middag til en billig sum?


Serigstad forteller at hans favoritt retter er hjemmelaget grønnsakswok, blomkålsuppe og gulrotsuppe med chilli. Disse koster rundt kroner dersom du har de vanligste basisvarene hjemme på kjøkkenet. Gnocchi er skikkelig billig luksusmat. Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka? SUNT OG BILLIG : Linser både metter og er sunt og billig.


Og ikke minst - det smaker godt. Enkel linsesuppe Kok 2gram linser i en gryte sammen med gulrøtter, løk, hvitløksfed ,liter grønnsaksbuljong og spiseskje finhakket ingefær til det er mørt. Det er mye å spare på å fordele middagen over to dager.


Faktisk kan du få ingrediensene i handlelisten under til å vare i minst halvannen uke ved å fryse ned rester eller rett og slett bare lage samme middag to ganger på en uke - spesielt hvis du er én person. LES OGSÅ: Her er løken du bør velge. Torsdag er det duket for fisk igjen! I oppskriften er det torsk.


Du kan bruke sei eller laks også. La pengeboka bestemme. Denne oppskriften er kanskje den dyreste og du kan droppe fennikelen om du vil gjøre det ekstra billig. Januar er tiden for å leve billig og sunt. SIDE2): - Sunn mat trenger ikke å være dyr.


Ofte handler det om å være litt kreativ, sier matfaglig konsulent for Grete Roede AS, Rannveig Forland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg