tirsdag 21. august 2018

Guttenavn på æ

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Både fordi det var en større andel som fikk de mest populære navnene, men også fordi navnetoppene varte lengre da enn nå.


Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Leter du etter gamle guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke gamle guttenavn. Her er det imidlertid ikke så mange navn å velge mellom heller. Vi trenger din hjelp til legge inn navn.


Alle navn som 1eller flere har Lista viser guttenavn som 1eller flere personer i Norge har, som begynner p. Liste over norske mannsnavn - I tillegg vises hvilken rangering hvert navn hadde blant de fdt i Norge rundt hvert. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Hva med Ingolf det er jo helt crazy navn men X-onkelen min heter det;og han er verdens herligste og når du har smakt litt på det,rr det ganske kult tror neppe det er 2-i bhg gruppa med det navnet! Guttenavn som slutter på -a - Navnedebatten.


Er du på utkikk etter et fint kattenavn til hannkatten? Her finner du en alfabetisk liste med forslag til både søte og kule kattenavn til hannkatten. Se også: Gavetips som passer til både katt og eier. Gamle guttenavn – Stor alfabetisk oversikt. Gutten vår skal kalles opp på E, men vi blir ikke helt enige om hva han skal hete.


Har lagt mitt elsk på denne bokstaven! Noen fine guttenavn på A? Venter barn nummer snart. Jeg synes det er fint når barnas navn begynner på samme bokstav, så vi er nå ute etter navn på T til det nye barnet også. Og det bør stå i stil til Teie, så derfor være. A er en til dels mørk vokal, men alikevel ganske feminin, noe som gjør at jeg antar er grunnen til hvorfor de fleste navn som slutter på A er jentenavn.


Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Har hørt et par utelandske guttenavn som slutter med A, men kommer ikke på noen av de. Pikenavn eller jentenavn kan på norsk bety enten navn som vanligvis blir gitt jenter eller det etternavnet kvinnen hadde før hun ble gift og overtok mannens etternavn. Samiske navn Navn på samisk er bygd opp annerledes enn på norsk. Patronymikon kommer først, ikke sist som i tradisjonen lenger sør.


En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg