torsdag 9. august 2018

Lekestativ byggmakker

Våre seksjoner inneholder mye lekeverdi og kommer i ulike farger og fasonger. Stort utvalg av klatreapparater. Vedlikeholdsfrie produkter. Morsomt lekestativ som er robust, stabilt og enkelt å montere.


Leveres med husker og klatretau. Rutsjebane kan monteres som ekstrautstyr. Følg monteringsanvisningen for sikker oppbygging og bruk.


Huskestativ Oliver produsert i kraftig rundstokk og leveres med husker. Plattform med stige på hver side av plattformen. Klatrevegg med steiner til huskestativ Lasse. Lekestativet passer for barn i alderen fra år. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Barn trenger å få utløp for energien sin gjennom klatring og annen, fysisk aktivitet i trygge omgivelser. Jeg tror den unge mannen må velge. Trampoline eller husker. Begge deler er ikke aktuelt, tror jeg.


Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff.


Hos MAXBO finner du trygge og morsomme lekestativ til barn med diverse tilbehør. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger til store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male inne eller ute, legg nytt tak, lage terrasse, bygge garasje, skifte taket eller trenger du verktøy til jobben som skal gjøres. Klatrestativ Wickey Smart Camp med en plattformhøyde på 1cm.


Du finner flere lekestativ og fantastisk tilbehør i nettbutikken vår! Våre huskestativ kommer i ulike høyder og størrelser. Alle huskestativ kan leveres med vanlig huskesete, bildekksete, sikkerhetssete for de minste eller med det populære fugleredet. Vårt brede utvalg av klatrestativer i tre, lekehytte med sklie og huskestativ er bygget i høyeste kvalitet med optimal sikkerhet som standard. Fra de inovative lekestativene til impregnerte sandkasser med sittebenk, har vi en rekke av lekeapparater som vil oppmuntre barna til å miste seg selv i en verden av fantasi og eventyr.


Klassisk huskestativ i tidløs fargekombinasjon. Solide seter i UV-bestandig plast, med avrundede kanter og godt grep. The original Jungle Gym wooden playground equipment.


Robust, sustainable PEFC pine timber. Most complete and safe climbing frames for kids! Velg blant byggesett i mange størrelser og former. Lekeplasser for privat bruk. Et enkelt klatretårn eller en stor lekeplass.


Vi har hele spekteret av muligheter for privat lekeplass. Se over våre lekeplassløsninger for inspirasjon og ta kontakt dersom du trenger hjelp til å komponere akkurat din løsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg