onsdag 29. august 2018

Hvor lenge går en elefant gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Elefanter kommuniserer med føttene 3. Krokodille angriper elefant 4. Konflikt mellom bønder og elefanter 7. Hannelefanter i flokk 9. Familien betyr alt for elefanter 10.


Hvilket dyr går drektig lengst ? I løpet av sin levetid får en elefant omkring elefantunger. Etter at en elefant har født, samles hele flokken rundt den nyfødte for å beskytte både mor og barn. En oppsiktsvekkende konklusjonen på studien er at elefantene konsekvent forsøker å unngå å gå i motbakker. Forskerne mener det må ha sammenheng med hvor energikrevende det er for elefanter på flere tonn å gå oppoverbakke.


For en uke siden forsvant katten vår , men kom tilbake fornøyd (heldigvis) for dager siden. Kan vel regne med at hun er gravid nå. Hun er mnd gammel skogkatt!


Har glemt ut hvor lenge de går gravid , noen andre her som vet når vi får familieøkning? Janbu en norm i Norge at man setter i gang fødselen innen dager etter termindato. Er hunden din med valper? Og spekulerer du på hvor lenge den skal gå gravid ? Man sier at det går mellom til dager fra den dagen den ble parret. Det vil altså si omkring uker.


Fosteranleggene vokser seg fast på livmoren etter ca. Hvordan er prosessen? Jeg fikk også feil termin. De ser på utviklingen på ultralyden, og av og til blir det feil. En elefant er gravid i knap to år.


Ny forskning kan måske løfte sløret for, hvad der gør den tykhudede kæmpe i stand til at gennemføre denne maraton-graviditet, som giver hjernen mere tid til at udvikle sig og hjælper kroppen til at vokse sig større. Alt jeg ville vite var hvor lenge en katt går gravid , ikke all mulig annen info. Har fått svar på det og anser denne tråden som død nå. Så aner ikke hvorfor folk driver å svarer på denne tråden, og det masse greier som ikke angår spørsmålet engang.


Vi har en liten misstanke om at den ene katten vår skal ha kattunger. Noen som vet hvordan den andre kan reagere når søster får smått? Hvis en gravid blir smittet i de frste mnedene av graviditeten, er det risiko for Som det gr fram av figuren m tispa ete ca. Og ikke alle kvinner går gravide like lenge. Noen gjør seg ferdig med å bære fram et fullgått, modent barn en uke eller to før termin, mens andre naturlig vil gå over termin før de er ferdige.


Vet ikke om dette er vanlig, men det gjorde i alle fall kaninene til tremenningen min. Det er mulig å bli gravid 1-dager etter eggløsning. Etter samleie bruker sædcellene ca timer for å nå egget. Hmmm nabobikja har kossa seg med hunden til en kompis av meg.


Men en engel av en hund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg