fredag 31. august 2018

Silikon før etter

Silikon før etter

Komplett sortiment av termoplastisk polymer, masterbatch, silikon , polyuretan m. Jeg var som sagt på skolen og tok tentamen dager etter operasjonen. Selvfølgelig, jeg kunne kjenne smerter og jeg måtte bevege meg veldig rolig, men det gikk veldig greit. Jeg tok silikon rett før sommerferien, så de kommende skoledagene etter operasjonen var heldigvis veldig avslappende. Men e jo massevis av før og etter bilder å finna på internett.


Okei, jeg har endret litt syn på silikon etter å ha sett noen av de bildene. Da Therese Charlotte Margrethe Nielsen opererte silikon i puppene, delte. På bloggen skrev hun om smertene, tankene og følelsene etter operasjonen.


Anbefaler ikke silikon og amming. Lege Kari Løvendahl Mogstad understreker at det generelt er viktig å tenke seg godt om før man legger inn silikon i brystene. Ikke minst før og i perioden du får barn. Kroppen er i store endringer både i svangerskapet og etter en fødsel, sier hun.


Silikon før etter

I dag fikk jeg også se bilde av hvordan puppene mine så ut før jeg tok silikon. Jeg sendte jo det inn til kirurgene på fornebu da jeg var år gammel og skulle booke operasjonen, jeg husker jeg gruet meg skikkelig til det for jeg viste aldri puppene mine til noen. Jeg angrer litt på at jeg ikke tok noen ordentlige bilder før jeg gjennomførte operasjonen! Jeg tok et par bilder, jeg syntes nesten det er litt vanskelig å se på disse selv. Det minner meg bare på hvor vanskelig jeg faktisk hadde det og hvor ille jeg tenkte om meg selv!


Jeg har vell sett på de bildene to ganger etter jeg tok silikon. Man blir veldig begrenset den første tiden etter operasjonen, og det meste er vondt å gjøre selv. Husker jeg ikke kunne sette i en hestehale før uker etter operasjonen, fordi det før det var veldig smertefullt (egentlig umulig) å løfte armene.


Silikon før etter

Men for meg var smertene verdt det uten tvil og noe jeg egentlig ikke tenkte så mye på. Hos oss kan du som ønsker større bryster velge mellom implantater av silikon eller eget fett. Våre plastikkirurger er meget etterspurt når det gjelder brystforstørrelse. Her kan du lese tilbakemeldinger fra våre pasienter. Vi har garanti ved brystforstørrelse!


Det er også lettere å fortsette å forme fugen. Som regel må du stoppe noen ganger for å tørke av overflødig silikon fra skrapen før du fortsetter. Men med skrapen blir det lettere å fortsette uten at det blir en synlig overgang der du gjorde et avbrudd i arbeidet.


Triks: Det oppsto et problem da vi skulle fuge bak oppvaskkummen vår. Etter et brystløft kan brystene virke større selv om det ikke er lagt inn silikonprotese, så for noen er dette riktig valg. Det går også an å kombinere disse operasjonene.


Før -og- etter -bilder av silikonpupper. Men synes likevel at det var mange som slett ikke hadde behøvd å fikse puppene, og der det var liten forskjell på før - og etterbildene. Jeg tenkte på å få silikon i nesten ti år før jeg faktisk gjorde det. Men etter det tredje barnet hadde jeg god plass i en A-cup, og da sier det seg.


De fleste protesene til brystforstørrelse er fylt med en gelemasse av silikon. Gå til Oppfølging etter operasjonen - Etter dusjing kan det være hensiktsmessig å tørke tapen. Brystproteser av silikon egner seg godt til brystforstørrelse på silikon før etter grunn av den gode.


Se forventet resultat av en brystforstørrelse brystforstørrelse før og etter. Hun hadde lagt inn silikon etter å ha blitt flat pga. Silikon blir stygt etter en tid.


Silikon før etter

Jeg syns særlig transparent og hvit silikon har en tendens til å gulne. Har også sett tusen og ett gamle bad hvor silikonfugene har sluppet, og det er nok ofte på grunn av for dårlig vasking før de la fugene. Jeg har selv tro på å vaske godt med rødsprit, selv om andre foretrekker annet. Brystimplantater kommer i mange forskjellige former og størrelser, og med forskjellig typer innhold.


I Norge er silikonimplantater vanligst. Det finnes også implantater med et ytre skall av silikon og saltvann inni. Disse var vanligere før , men brukes fortsatt en del i andre lan for eksempel i USA. Med pre- og postoperative bilder menes bilder av personer som viser deres utseende før - og etter et kosmetiske inngrep, og på den måten viser resultatet av et kosmetisk inngrep.


Forbudet innebærer at det for eksempel ikke kan brukes bilder som viser en person før og etter en fettsuging, bukplastikk, brystforstørrelse eller ansiktsløft. Før - etter -bilder ved brystoperasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg