torsdag 2. august 2018

Forkjølet baby 2 mnd

Vi Apotek er opptatt av du som kunde skal få gode råd og riktige produkter. Vår kunnskap - din trygghet. Se mer og kjøp her! Gratis frakt fra 6kr.


Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk krupp. Derfor er det viktig å holde luftveiene åpne når babyen er forkjølet , sier farmasøyt ved Komplett Apotek, Kari Sivertsen. Tett nese hos baby - Det er heldigvis ikke så ofte at spedbarn blir forkjølet , men når de blir det er det kanskje særlig nesetettheten som er plagsom. Så godt som hele befolkningen rammes en eller flere ganger i året av forkjølelse.


Barn har 7-forkjølelser i året, mens voksne har ca. Barn fra et halvt til år rammes spesielt ofte. Spedbarn (under måneder) blir sjelden forkjølet.


En vanlig forkjølelse går normalt over av seg selv etter en ukes tid. Hoste hos baby på mnd. Ja, helsesøster sa at noen barn hoster uten og være forkjølet.


Er babyen under fire måneder, så er det kun morsmelk som gjelder. Sørg for at babyen får i seg nok væske. Har hatt litt feber, snørrete, hoster og nyser.


Han spiser og drikker som vanlig, sover som vanlig og leker som vanlig så jeg tror ikke jeg kommer til å ringe noe lege før evt allmenntilstanden blir dårlig. Min er forresten mnd. Det renner mye gørr ut av nesa hennes. Hun er øm og sår og avskyr nese-vasken.


Noen ideer om hva jeg kan smøre på for å holde huden myk der, og noe som kanskje lett fjerner det som er tørket inn? Litt flekkete, ser n. Det er ikke moro å være forkjølet , og man synes litt ekstra synd på de aller minste. Her er hjelpen du trenger.


Plusstid gir deg seks tips som hjelper. Sønnen min er forkjølet med snørrete nese og litt hosting. Til vanlig sover han ute, men kan han ligge ute nå som han er forkjølet ? Svar: Så lenge at han ikke har feber og er syk kan han ligge ute slik som han pleier. Jeg har ei jente på uker som har blitt forkjølet.


Hun spiser som hun pleier, men er litt tett. Hun klarer fint å puste når hun ligger med puppen i munnen. Det jeg lurer på er nå jeg evt. Jeg føler ikke at jeg trenger det en.


Barn får også ofte feber, søvnvansker og lite matlyst når de er forkjølet. Følg babyens utvikling måned for måned fra fødselen til barnet fyller år. Jenta mi på nesten mnd er veldig forkjølet. Råd til foreldrene om hva dere kan forvente dere, og tips til oppdragelsen.


Våkner ganger for mat. Når din baby nærmer seg måneder har de fleste familier fått en rytme på hverdagen, soving og amming. De fleste opplever også ammingen nå som relativt problemfri, om det tidligere har vært litt startproblemer. Baby og søvn: 6-måneder. Han er fremdeles forkjølet og hoster en del.


Ikke vil han spise noe særlig heller (ammer og gir grøt på kvelden). En bekjent av meg hadde forkjøla baby som ikke spiste, og legen sa at hun rett og slett har vondt i halsen. Små barn blir oftere forkjølet enn voksne, og 6-forkjølelser i året er helt normalt. I tillegg er ofte mange små barn ofte plaget med tett eller rennende nese.


Det kan være utfordrende med tett nese hos barn, da det blant annet kan påvirke nattesøvn, humøret og appetitten til barnet. Har vært forkjølet siden tidlig i mat og lurer på om jeg har kyssesyken? Hun har blitt smittet av meg som har vært forkjølet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg