onsdag 29. august 2018

Lekeland i bergen

Lekeland i bergen

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Leos lekeland bruker cookies (informasjonskapsler) for å sørge for at du får best mulig opplevelse av nettsiden. TV-kjendis Tore Strømøy ønsker å lage en fornøyelsespark som tar barn med på opplevelser av forskjellig slag.


Lekeland i bergen

En fornyelse for Bergen , tror kommunen. Vi er lokalisert i sentrum av Øyer og er nærmeste nabo til Lilleputthammer Familiepark. Siste helgen i juni ble Verdens største lekeland høytidlig åpnet, og på Arboretet på Milde ble det både snorklipping, jubel, bergenskonkurranse i rulling ned bratt bakke og lek ved sjøen. Leder i Barnas Turlag Bergen , Camilla Hafsta stod for åpningen av Verdens største lekeland på Arboretet på Milde. STØRSTE INNENDØRS LEKELAND MELLOM OSLO OG BERGEN.


I lekeland kan barna herje fra seg i trygge omgivelser! Perfekt å la barna klatre, skil, krabbe og hoppe mens du selv nyter en kopp kaffe og nystekt vaffel i sofaen. Forskjellig smådigg i Snakkbar, gratis Wifi, fotballspill, bordtennis og biljard. Wasteland er et underholdningshus midt i sentrum, rett i begynnelsen av gågaten. Vi tilbyr laserspill, bursdagsfeiringer, arrangerer event til bedrifter, blåturer og utdrikningslag.


Les mer om cookies og hvordan du kan takke nei til dem. Eventyrfabrikken er et innendørs lekeland i jungelmiljø! Her får alle barn hoppe, leke, støye, springe, pusle og kose seg så mye de vil. Skoleferier åpent alle dager fra - 19. Leos lekeland er en plass for hele familien, og vi har lagt like mye vekt på at de voksne skal ha det hyggelig når man besøker oss.


Vi tilbyr sertifiserte opplevelseskon kunde bestemmer temaet og størrelse, mens vi designer og bygger opp basert på dine og barnas ønsker og behov. Opplevelser for store og små! Lekeland -Grossisten.


Her finnes det også en egen avdeling for barn 0-år. Trenger du hjelp med reparasjoner eller ulike deler som mangler for det produktet vi solgte deg? Vi følger opp salgene våre med ekstra service og ekstra deler om noe mangler.


Hier kann man spielen, sich entspannen, essen und so richtig Spaß haben! Alle Spieleland-Anlagen haben Fahrradbahnen, Rutschbahnen, Softballkanonen und viele andere Vergnügungen! Her kan alle barn hoppe, leke, løpe, rote, bråke og kose seg så mye de bare vil. Vi på Baluba tror, gitt det rette miljø, vil alle barn få utløp for sin naturlige energi.


Lekeland i bergen

Stort innendørs lekeland med en rekke aktiviteter for barn i alle aldre. Eget lekehjørne for de aller minste. Rush trampolinepark har aktiviteter for både barn og voksne.


Vennligst fyll inn detaljene nedenfor. Garantert det største lekelandet mellom Oslo og Bergen ! Hallingdal Feriepark. Norges største tilbud for opplevelser og shopping. Aktiviteter for vennegjengen, familien og kollegaene - bare minutter fra Bergen sentrum. Morsomt, spennende, samarbeid og konkurranse – Mye latter og stort engasjement!


Lekeland i bergen

Vi har tilbud for bedrifter og private. Lukkede arrangementer for grupper som teambuilding, bursdagsselskap og utdrikningslag samt faste åpningstider for alle. Stor New York style restaurant og bowling. Vi byr på burger, god drikke og bowling.


NYHETER MEGA BURSDAG Barnebursdag hos Megafun er en vinner med gavekort til vindtunnel for bursdagsbarnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg