fredag 3. august 2018

Test vinterdress

Test vinterdress

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Velkommen til Stormberg. Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg.


Test vinterdress

Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn. Se vårt utvalg her! Vinterdress : Test av modeller. Kjøp vinterdress hos Babyshop.


Det finnes i dag flere kvalitetsdresser for barn enn noen gang før på det skandinaviske markedet,. I både denne og i Testfakta- testen får den toppscore for rivestyrke og pusteevne. Tre av dressene utmerker seg og deler førsteplassen – du finner dem nederst i testen.


Test vinterdress

De tre testvinnerne er helt på høyde med hverandre, og skiller seg fra hverandre kun ved noen ulike detaljer som er såpass avhengig av smak og behag at vi ikke føler de gjør den ene bedre enn den andre – derav den delte førsteplassen. Det er som man sier: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Og med en god vinterdress til barna, er faktisk veldig mye gjort.


En god vinterdress , som både varmer og ventilerer, lar barnet leke uhindret ute, selv når kvikksølvet har krøpet seg godt under nullpunktet. Sammenlign vinterdresser til barn og se hvilke som er best i test. Vi stiller strenge krav til en god vinterdress. Vinteren er heller ikke lik overalt i vårt langstrakte land. I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Univern ProTech Vinterdress.


Dessuten har de funnet miljøskadelige stoffer i fire av de testede vinterdressene. Her er beste vinterdress. Det er vinterdressen Björnen fra Didrikssons som er testvinner i den svenske testen.


Test vinterdress

Vinterdress barn test har vist at klærne kan bli ødelagt av for kraftig og hurtig oppvarming. Dressen får jevnt over gode resultater, ikke minst på vanntetthet og rivestyrke. Noe av det første foreldre skaffer seg i dag er tørketrommel. Og med tanke på all klesvasken som er nødvendig med små barn er dette naturlig. Men hold vinterdressen unna.


Testens dyreste, Helly Hansen, klarer ikke vanntetthetstesten. Det gjør derimot testens billigste, Europris. Det er helt tydelig at det er mulig å lage vanntette dresser uten at det nødvendigvis må koste så mye.


Det svenske test - og research-selskapet Testfakta har testet ti ulike vinterdresser for barn. I testen har selskapet laboratorietestet plaggene for blant annet vanntetthet i tøy og søm, vannavvisende ytterstoff, slitestyrke og pusteegenskaper. Vanntetthet er vektet med prosent, mens slitestyrke er vektet prosent i testen. Vi samlet sammen ti barn i ulike aldersgrupper som fikk teste noen av de mest solgte barnedressene. De har sammen med sine foreldre vurdert plaggene, noe som forhåpentligvis kan hjelpe deg å finne riktig dress for nettopp ditt barn!


Denne modellen har de samme kvalitetene og tekniske løsningene som testvinneren Didriksons Bjørnen parkdress. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg