tirsdag 14. august 2018

Sjokoladekake topping

Glasur til sjokoladekake. To gode varianter av topping til sjokoladekake. Dette er et innsendt mattips fra LineG. Med kakao og melis. Saftig sjokoladekake med snickers- topping.


Sjokoladekake topping

Smelt smøret og brekk sjokoladen i det smeltede smøret. Sjokolade frosting er en utrolig god krem med deilig smak av sjokolade. Frostingen er perfekt å bruke på cupcakes. Ha smør og melis i en bolle.


Viktig at smøret er romtemperert og mykt. Visp det godt sammen. Bremykt steke og bakesmør.


Når man titter rundt på kakeblogger som ligger ute på nettet kan det synes som at ALLE har fått cupcake-dilla! Cupcakes skiller seg fra vanlige muffins ved at de skal være dekket med en eller annen form for deilig frosting - det kan være smørkrem, ostekrem, marengskrem, pisket krem, marshmallowskrem, sjokoladekrem osv. Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker ? Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg.


La deg inspirere her. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag. En saftig, søt og myk sjokoladekake. Oppskriften en tilpasset langpanne, men kan også gjerne lages som cupcakes.


Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne. Den passer perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er barnebursdag, dugnad eller foreldremøte. Tilsett natron og sikt inn hvetemelet i 2-omganger. Fordel kakerøren i den bakepapirkledde langpannen og stek den på midterste rille i ca.


Sjokoladekaker er godt, og spesielt barn synes dette er toppen:-) Da liker de ofte sjokolade smørkrem inni og ikke fløtekrembaserte fyll. Sjokoladekake med salt karamell glasur var super populært og enkel å lage. Kjør blandingen til du får en jevn (og litt flytende) røre. Eg fikk skikkelig barnebursdagskake- følelse av denne kaka når eg pynta den med nonstop, men den passer sjølvsagt alle anledninger. Vet det florerer av forskjellige oppskrifter og mange av dem er nok også ganske like hverandre.


Sjokoladekake topping

Den passer til det meste, fra fyll i kake, til trekk rundt kaka, og ikke minst som topping til herlige cupcakes. Men med sjokoladesmak. Har bare brukt melis og kakao men har så lyst å lage ordentlig sjokolade glasur. En helt rå sjokoladekake ! Selv om “rå” kakao er forsiktig behandlet, og det er grunn til å tro at den bidrar med flere nyttige byggeklosser per tygg, er det ikke slik at brente bønner i vanlig mørk sjokolade ikke gir deg noen effekt. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag.


Denne sjokoladekaken er jo bare helt rå. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.


Sjokoladekake topping

Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg