mandag 13. august 2018

Simo trille

Simo trille

Simo Sportstrille 1er en robust trille som har full liggestilling. Kalesjen er fôret og romslig, og gir god beskyttelse mot sol, regn og vind. Mange leter fremdeles etter de gode gamle vogn merkene Simo og Brio. Velkommen til Nordens største utvalg av barnevogner og tilbehør.


Simo trille

Se vårt store utvalg av triller og reisetriller til babyer og småbarn. En liten trille er perfekt på reise eller som ekstravogn til bruk på kjøpesenter og korte turer. Simo Kombi 6er en brukervennlig, vann og vindtett kombivogn som kan brukes fra nyfødt til år.


Stor og god plass til barnet. Kombivognen består av en sportsvogndel (1 kg) og en bagvogn (2 kg). I vårt brede sortiment av vogner finnes alt du kan tenkes å trenge – fra lette og smidige paraplysulkys og solide joggevogner til allsidige sportsvogner, duovogner og søskenvogner.


Simo trille

Kompletter vognen med en vognpose, en stelleveske, et regntrekk eller et av våre andre praktiske barnevognstilbehør. Forhåpentligvis finner du noe som passer akkurat deg og din familie! Best-i-test har testet flere ulike stellevesker i ulike prisklasser og med varierte funksjoner. En stelleveske er åpenbart ikke helt avgjørende for at man som ny forelder skal kunne ta vare på barnet på best mulig måte, men for noen kan en velorganisert stelleveske føles som en livredder. Derfor har vi samlet de beste, sikreste og mest kvalitative vognene hos oss, slik at du enkelt kan finne den modellen som passer for deg og din livsstil best.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Velg blant kjente merker som f. Stokke, Easywalker, Maxi-Cosi, Quinny og 4ME. Vi har triller i alle prisklasser.


Simo trille

Pent brukt mørkeblå Simo Duovogn med bag og sportsdel. Håndtaket kan reguleres i høyden og kan svinge over til den andre siden så barnet ser i den andre retningen. Store gummihjul er perfekt for turer i terreng og snø.


Vogna har lufthjul, så den er flott å trille på alle slags underlag. Utveksle erfaringer om utstyr og klær til baby. Våre REVOLUTION PRO- triller er godkjent for jogging og skøyting av TÜV. Triller for jogging og skøyting.


Dette betyr at du kan ta smårollingen din, eller til og med to barn, med deg på joggeturer. Tenkte egentlig på å kjøpe en Carena easy, men så falt jeg litt for simo trillen ? Er det noen som har erfaring? Skal brukes primært til shopping og skal ellers ha den med på ferie i sommer! Grunnen til at jeg har lyst på Carena er koppholderen og handlekurven, men ellers er den vel ikke så mye å. Hos oss får du en komplett vogn, og hjelp til å velge den riktige! Ergobaby Metro er en ultrakompakt og ergonomisk barnevogn som passer like bra på reisen som i hverdagen.


Vognen er lett å trille , har store bakhjul som gjør at den passer alle underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg