fredag 17. august 2018

Mamut datax faktura

Mamut datax faktura

Noe vi kan hjelpe deg med? Innkjøp, lager, logistikk, CRM, m. Skreddersydd deg som vil føre selv. Snakker et språk du forstår. Dette for at vi lettere skal kunne finne deg i vår database, og s. Tax Før du utfører årsavslutningen i daTax er det en del ting du må gjøre på egen hånd.


Mamut datax faktura

Visma eFaktura er inkludert i din serviceavtale, du betaler altså kun for de eFakturaene som du sender. I enkelte tilfeller har noen kunder behov for eldre versjoner av daTax. Dette kan være fordi de ikke har lisens til nyere versjoner men trenger den til en ny pc. Det kan også være at man har en gammel sikkerhetskopi som man må oppdatere gjennom flere versjoner. Under finner du lenke til flere eldre.


Du vil nå se en liste over alle tilbud og ordrer for valgt kunde. Du kan filtrere visningen ved hjelp av nedtrekkslisten Vis øverst i bildet, hvis du for eksempel kun ønsker å vise fakturerte ordrer. Ved utskrift av fakturajournal kan du sette en rekke ulike kriterier for rapporten. Du kan blant annet velge om du vil se alle fakturaer, de som ikke er betalt, bare de som er betalt eller de som er delbetalte.


Mamut datax faktura

Slik registrerer du betaling av en faktura. Merk aktuell faktura i listen. Korriger innbetalt beløp dersom dette avviker fra beløpet som er utestående. Registrer Betalingsdatoen da innbetalingen fant sted ved å klikke på kalenderknappen.


Velg Betalingsform i nedtrekkslisten. Beskrivelse av innbetalingen. Klikk Ny for å opprette en ordre. Velg kunde som denne ordren skal knyttes mot. Legg inn de produktene som skal krediteres, men legg inn negativ tall i kolonnen for antall Kl.


Mamut datax faktura

Ny versjon av daTax er nå tilgjengelig for nedlasting. Endringer og nyheter i siste versjon kan du se under. Skatt Nytt: Åpnet opp for henting av forhåndsutfylt Skattemelding og innsending av ligningsskjemaer Nytt!


Oppdatert sats for formuesk. Tax Faktura Standard gjør at alle kan bli effektive med profesjonell fakturering. Programmene er beregnet for selvstendig næringsdrivende, foreninger og forbrukere, og dekker de fleste områder i sammenheng med regnskapsføring. Tax Privatøkonomi Standard inneholder - Total oversikt over skatt og selvangivelse - Programmet sjekker selvangivelsen med alle vedlegg for deg - Porteføljestyring og RISK-beregning - Privatbudsjett, regnskap og låneberegning - Nettbank - daTax Privatøkonomi Standard gir deg total kontroll over hele din privatøkonomi!


Opprette faktura i daTax Totaløkonomi - Duration: minutes, seconds. Smart regnskapsprogram for små bedrifter. Visma eAccounting forenkler dine oppgaver slik at du kan ha fokus på det som virkelig betyr noe - din egen bedrift. Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor.


Konsernet opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Mamut tutorials Play all.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg