tirsdag 7. august 2018

Hvor mye tjener en sykepleier

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! En viktig del av sykepleieres arbeid er samarbeid med andre, både pasienter, pårørende, annet helsepersonell, politi, brannvesen, teknisk personell og lignende.


Som sykepleier må du kunne lede og ta ansvar for samarbeidet. Noen sykepleiere velger å ta videreutdanning og spesialisere seg. En sykepleier tjener i snitt lønn på ca kr 537.


Dette er den gjennomsnittlige årslønnen på tvers av alle sykepleiere i Norge per i dag. Lønnen som den enkelte sykepleier vil ha avhenger imidlertid av mange ulike faktorer, som vi vil komme tilbake til litt senere. Det er en ganske betydelig forskjell. I Norge har vi den såkalte frontfagsmodellen.


Der er det sånn at den delen av arbeidslivet som kan gå konkurs, legger rammen for hvor mye alle deler av arbeidslivet skal gå opp i lønn. Jeg har ikke mye i egenkapital enda, for jeg har jo vært student. Så jeg kunne få et lån på million.


Jeg er en siving-student som jobber på sykehjem ved siden av og får hver helg jeg jobber, kjenne hvor tøff og utfordrende jobb hjelpepleiere og sykepleiere har. Mange gjør en utrolig god innsats og fortjener MYE høyere lønn. Her jobber sykepleierne som tjener over en million kroner i året.


Tilleggene betyr mye. Oversikten viser at grunnlønnen til en sykepleier ikke er den høyeste,. Hvor mye tjener en sykepleier ? Logg inn for å følge dette. Dette var det viktigste lønnspolitiske målet vårt i Sykepleierløftet og en viktig milepæl for oss.


Ulike preferanser kan være én av årsakene til lønnsforskjellene mellom kvinnelige og mannlige sykepleiere , tror professor Bente Abrahamsen på Senter for profesjonsstudier ved Oslomet. Samtidig viser statistikken at yrket man har - kanskje ikke overraskende - gir store forskjeller på hvor mye man tjener i snitt per måned. Hver eneste gang det Sykepleier i en overskrift på KG så blir det trashtalking, det skjer alltid.


Er Sykepleier så ekstremt provoserende for dere? Da jobber jeg flere kveldsvakter i uken, tredjehver helg og røde dager i året. Jo mer du tjener og jo mer du bruker hver måne jo større fordeler vil man ha ved å skaffe seg noen ulike kredittkort med gode fordelsordninger, som man kan bruke til å få gratis reiser, cashback, rabatter og mye annet. Hvordan er årslønna og hvor mye bruker du å få inn i mnd? Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar.


Enhver sykepleier med lederansvar utgjør en viktig brikke i et stort puslespill, og er en viktig premiss-leverandør for kvalitet innen helsetjenesten. Intensivsykepleie innebærer å behandle akutt eller kritisk syke pasienter hvor situasjonen ofte er livstruende og kompleks, og sykdomstilstanden kan endre seg raskt. En jordmor har ansvar for, og følger opp, den fødende under fødselen og er stort sett den som tar imot barnet når det blir født.


Dersom det oppstår noe underveis i fødselen tilkaller jordmor en fødselslege. Jordmor samarbeider med fødselslege og barnelege dersom en fødsel krever dette. I tillegg har kreftsykepleiere en sentral oppgave innen veiledning, undervisning, utviklingsarbeid og forskning.


De konkrete arbeidsoppgavene kan variere ut fra forskjellige arbeidssteder, primæroppgavene på institusjonen du jobber og spesialiseringen du har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg