onsdag 31. oktober 2018

Billig pinnekjøtt

Billig-pinnekjøtt sto til toer i VG-test. Kvaliteten på de billigste kjøttvarene som selges under kjedenes egen merkevare kan være varierende. Da VG testet pinnekjøtt , fant ekspertpanelet blant annet sadel- og bogdeler i posene, lite smak og fett som kunne være gult og harskt. SLIK LYKKES DU MED PINNEKJØTT.


Billig pinnekjøtt

Legg pinnekjøttet i kaldt vann timer før det skal dampes. Skift vann en gang i løpet av utvanningen. Legg en rist eller pinnekjøttpinner i bunnen av en stor kjele, bygg opp ca.


Hell på vann så det står i høyde med risten. KIWI-butikker over hele landet har nå blitt forsynt med årets pinnekjøtt , og blant utvalget finner du splitter nye pinnekjøttvarianter fra spekematspesialisten Stranda, som kun er å finne hos KIWI. Pinnekjøttsesongen er endelig i gang!


Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI. Oppskrifter med pinnekjøtt. Vi har selvsagt den helt klassiske oppskriften på pinnekjøtt på Klikk. Dersom du har lyst til å lage en rett med pinnekjøtt før jul som ikke minner for mye om julemiddagen kan du sjekke ut denne supre gryta med pinnekjøtt.


Vi har ikke kåret en vinner blant røkt pinnekjøtt , da disse er testet kun én gang. Sammenlign tilbud og priser på pinnekjøtt. BILLIG RIBBE: Hos MaxiMat på Nordby Shoppingcenter får du fersk ribbe til 2per kilo, som er mye billigere enn vakuumpakket billigribbe i Norge. Og nordmenn elsker billig ribbe: Ole Lin butikksjef hos MaxiMat Nordby, sier til Dinside at de solgte tonn ribbe forrige uke, hovedsakelig til norske kunder.


Avgjørende er også hvor lenge du koker kjøttet. Lite kokt pinnekjøtt er tørt og skaper problemer i hvert fall om du velger vin. Slik får du perfekt pinnekjøtt. For pinnekjøtt er veldig vinvennlig forutsatt at du vanner det ut i flere døgn og damper det til kjøttet detter av beina.


Men siden svenskene ikke har samme juletradisjoner som oss, er ikke utbudet av pinnekjøtt ,. Men i tillegg er den billig , norske kroner for kiloen om du kjøper hel side. Kan brukes på alle koketopper, også induksjon. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Billig pinnekjøtt

Flere av produsentene benytter seg av røyksmak istedenfor å røyke kjøttet ordentlig, og andre igjen smakte knapt røkt. Gildes røkte pinnekjøtt må sågar ha vært feilpakket, for selv om det var et helt greit pinnekjøtt , var det ikke et hint av røyk å spore i smaken. Få produsenter klarte dessuten å levere på samme nivå i begge. Vanligvis liker jeg best å dampe pinnekjøtt i juleøl og masse frisk rosmarin, men for denne testen valgte jeg standardmetoden. Konklusjonen: Prisen er det overhodet ikke noe å si på.


Jeg ble også positivt overrasket over kjøttstykkene. Vi er stolte av kvaliteten på julevarene våre, ribba er bedre enn noen sinne og hva gjelder pinnekjøtt er det ekstra gøy å kunne tilby lokale varianter av pinnekjøtt rundt om i landet. Er det dyre pinnekjøttet bedre enn det billige ? Det er store prisforskjeller på pinnekjøtt i butikken.


Billig pinnekjøtt

I vår test av pinnekjøtt kostet det dyreste pinnekjøttet 2KR pr kilo (fra Tind). Det billigste kostet 9(Grilstad). Vår test viser at det er større forskjeller enn smakspanelet antok på forhånd.


Den unike smaken kommer fra de gamle konserveringsmetodene salting og tørking. Og du, skal du ha skikkelig saftig pinnekjøtt bruker du h uskeregelen 30-3. Det har ingenting med pinnekjøtt og julemat å gjøre.


Billig pinnekjøtt

Den rene fåresmaken blir utvannet og forstyrret, og huset dufter ikke av pinnekjøtt. Og dessuten heter det det pinnekjøtt fordi det blir dampet på pinner. Fåreribbe kan brukes til suppe, gryte, grillet marinert fåreribbe etc, men da kaller man det ikke pinnekjøtt.


Stadig flere velger nemlig vin til pinnekjøtt , selv om norsk tradisjonsmat kan by på en aldri så liten utfordring eller to for vinen. Disse vinmessige snubletrådene er imidlertid ikke så vriene å navigere seg elegant forbi. Bli me og løp kjapt gjennom tipsene som gjør deg at du enkelt forserer disse snubletrådene.


Brunt, klassisk og godt. Her spiser du lutefisk, pinnekjøtt og ribbe i byen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg