fredag 12. oktober 2018

Hva koster ferdighus

Hva koster ferdighus

Her går vi gjennom typiske priser for ferdighus og hva som er inkludert. Du får også noen gode tips til hva du bør være oppmerksom på når du skal i gang med ditt ferdighushusprosjekt. I tillegg setter vi deg i kontakt med de beste leverandørene på pris og kvalitet for nettopp ditt ferdighus.


De kan være både helt enkle og veldig individuelle, alt avhengig av hvor mye du legger til standardpakken. Ferdighus er for lengst blitt moderne og de kan tilpasses etter ønske. Derfor kan de også ende opp som både relativt rimelige og temmelig kostbare. Hva koster ferdighus ? Hos ABChus kan du få et komplett hus av høy kvalitet – og med nøkkelen i hånden, til en pris mellom 17.


Vi viser deg ett priseksempel og forsøker å gi deg noen gode svar på veien. Se vårt priseksempel her. Med dette priseksempelet har vi tatt utgangspunkt i vår klassiske enebolig, Maibris. Dette er en storstilt bolig med et herskapelig preg, og med 1mi bruksareal er denne villaen rik på plass. Vi har en fast prisliste der det fremgår hva hvert hus koster.


Hva koster ferdighus

Kostnadene for tomt, grunnarbei maling av utvendig fasade, kommunale avgifter og avgifter til myndigheter osv. Dette gjør det enkelt for oss å presentere eksakte pristilbud. Siden det ikke finnes noen felles standard på hva som skal følge med et ferdighus , vil hva som inngår i prislistene variere. Det kan være forskjell mellom prisen i prislistene og endelig pris på hele prosjektet.


De mest stilte spørsmålene fra kundene våre er spørsmål om pris - og hva som inngår i prisen. I prislista vår får du nå oppgitt pris på en komplett, ferdig bolig som er innflyttingsklar - og ikke et hus som kun er klart til maling. Mange privatpersoner som skal i gang med et byggeprosjekt vurderer arkitekttegnet hus opp mot ferdighus. Før du bestemmer deg for hvilket ferdighus du skal velge, bør du sjekke prisene omhyggelig. Det er varierende hva de ulike ferdighusleverandørene har bakt inn i husprisen i prislistene.


Velg altså ikke hus kun etter prislisten - det kan hende bildet forandrer seg etterhvert som du spesifiserer hvilke kvaliteter du vil ha i huset ved levering. Både husmodell, tomt og geografi påvirker summen av et byggeprosjekt. Vi gir deg et prisestimat på din unike boligdrøm. FiksFerdig er et boligkonsept hvor vi tilbyr arkitekttegnede hus der alt er prosjektert på forhånd.


Velger du denne løsningen, kjenner du prisen på huset du fra dag én. Så – hva koster det? Husmodellen Astrid er bestselgeren, og koster ca.


Vi selger også tomannsboliger fra – millioner kroner. Se alle husmodellene her. Men hva kommer i tillegg lurer du kanskje på? Pris på å bygge funkishus er ikke særlig annerledes enn pris på et tradisjonelt ferdighus , dersom du velger smart. Det er imidlertid ikke bare den sømløse og effektive byggeprosessen som bidrar til at ferdighus appellerer til mange – det er like mye på grunn av den gunstige prisen.


Det er enkelte faktorer som påvirker byggekostnaden mer enn andre. Du bør også gjøre deg kjent med hva som er standard i ferdighuset, og hva som er tillegg. Mange kunder spør oss hva koster ferdighus. Du lurer kanskje på hva det koster å bygge hus? Man setter ikke i gang med husbygging uten å ha god oversikt over totale byggekostnader.


I denne artikkelen regner vi ut kostnader ved å bygge hus – både enebolig og tomannsbolig. Prisen avhenger naturligvis av mye. Et arkitekttegnet hus blir i de fleste tilfeller dyrere enn et ferdighus.


I tillegg til punktene nevnt over er det naturlig nok flere større og mindre kostnader som til slutt avgjør hva husbygging koster. Vi i Mesterhus har forsøkt å sørge for at våre hus inneholder gode, men også økonomisk smarte løsninger. Generelt sett har størrelsen på huset mye å si for prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg