onsdag 10. oktober 2018

Strikket bunad til barn

Personlig service, gode priser og kort leveringstid. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Festdrakter til barn : Sy og strikk.


I denne boka finner du festdrakter til jenter og gutter i alderen til år, både strikkede og sydde. Her har vi funnet frem til noen søte modeller. I dette heftet har vi samlet noen av våre mest populære bunader som er designet gjennom flere år, strikket i våre gode merkegarn Lanett eller Sisu.

SandnesGarn er kjent for sine nydelige håndstrikkede bunader til barn. Jeg har funnet frem til noen søte modeller av strikket bunad for barn. Søte drakter til 17.


Så jeg strikket like godt en bunadskofte til meg selv. Gratis nedlasting - barn. Men en strikket barne -festdakt eller bunad kan så aboslutt brukes til mange flere.


Strikka festdrakt i Fana mønster til gutt :) str. Det er mønster til vest og.

Mønsterstrikk som dannet belte og listykke med mønster fra jakke Sluttresultatet ser ganske annerledes ut enn mønsteret jeg tok utgangspunkt i, og det var gøy å kunne lage sin egen vri som gjorde at bunaden passer bedre i farger og mønster til bunaden jeg skal ha på julaften. På denne siden finner du en oversikt over garn og oppskriftshefter som vi tilbyr på nett. Kontakt våre butikker for faglig rådgivning og et stort utvalg i både garn og mønster. Både småjenter og smågutter har like fine bunader som de voksne. Alle småguttene har bunader som er kopier av de voksne karenes.


Både brudgomsbunaden med hvit jakke og rød vest, og bunaden med svart vest og svart jakke. To staute karer på stabburstrappa i hver sin ”brudgomsbunad” fra Eggedal. Pris kr 3(spar kr 44). Bunad og tradisjon.


Se flere bøker fra Tove Fevang. Strikket bunad et fint alternativ til de minste - 15. PT HEFTE 1BARN - Garn strikk - Norsk Flid nettbutikk. Abortloven omhandler kvinners rett til svangerskapsavbrud samt pliktene helsepersonell og sykehus har i forbindelse med.


En barnebunad vil jo selvfølgelig fungere perfekt både på julaften og som et perfekt 17. Det viktigste er at barna har en festdrakt de føler seg komfortable i, og som er behagelig å ha på. Ellers kan festen fort bli ødelagt av skrik og gråt.


Barn vokser fort, så vi anbefaler at du tenker nøye igjennom størrelsen.

Gå gjerne opp en størrelse, for da vil barnet ha glede av festdrakten eller bunaden litt lengre. Har du muligheten til å ta mål av barnet, er dette ideelt. Perfekt til både å sove i vogna og til å utforske verden, med knappeåpning helt ned til anklene for enkle skift på små barn , eller bare frontåpning som kan være kjekt på de litt større barna. Vesten er strikket i bomullsgarnet Ibiza og buksa er strikket i bomullsgarnet Drops Safran.


Alt i bomull, siden gutten som skal ha denne ikke tåler ull. Kontakt Norsk Flid Husfliden butikkene dersom du er interessert i oppskriftene, så vil de være behjelpelige med å skaffe dem. En annen årsak til at jeg la strikketøyet vekk var at jeg ikke fant riktig gulfarge som passet til bunaden.


Fargene er som sagt en utfordring i babygarn, både grønn og gult er gjerne i duse farger, ikke klare som det bør være til bunad. Noen med mønster, andre ensfarget. Her finner du nye oppskrifter på vinterplagg til barn i alderen til år.


I tillegg til barneklærne, får du også noen oppskrifter til dokka, bamsen og til mor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg