mandag 15. oktober 2018

Tatovering aldersgrense

Siden en tatovering er noe du vil ha livet ut, er det naturlig at foreldrene dine vil kunne sette en grense for når du kan få dette. Det finnes ingen lovbestemt aldersgrense for når man kan få tatoveringer i Norge. Likevel er det slik at de aller fleste seriøse tatoveringsstudioene har en aldersgrense på år. Vi har års aldersgrense på tatovering. For tatovering på innsiden av leppe, hals, fingre og hender har vi års aldergrense.


Vi tatoverer ikke i nærheten av intimsone.

Vi gjør alle stilarter innen tatovering og kan hjelpe med cover-ups hvis du har vært uheldig. Det betyr i teorien at du kan ta en tatovering selv om du bare er år. Det er ingen lovfestet aldersgrense for å ta tatovering. Men det er to ting som står i veien, og det er at foreldrene dine har rett til å nekte deg dette dersom de mener det ikke er bra for deg.


Dessuten har de fleste tatoveringsstudioene en selvpålagt aldersgrense på eller år. Jeg vil uansett anbefale deg å lufte dette med foreldrene dine. Tar du tatovering uten å fortelle dem det, kan det hende det blir mye krangling og et anstrengt forholde dere.


Ta ikke en tatovering som en impulshandling i ruspåvirket tilstan enten rusen er en sterk forelskelse eller etter en festnatt på byen.

Da kan du være ganske sikker på å angre. Det er faktisk ingen lovfestet aldersgrense for å ta piercing og tatovering , men foreldrene dine bestemmer over deg så lenge du er under år. De skal etter hvert som du bli eldre la deg få litt rom til å bestemme selv, men kan nekte deg dette dersom de mener det er uheldig for deg. Overrask noen med et gavekort fra Starlight Tattoo! Våre gavekort har ingen utløpsdato.


Drop-in alle dager. Våre lesere som søkte på tatovering i Stavanger så også på tatovering arm, tatoveringer for menn, og noen leste om tatoveringsdesign og tatoveringsgalleri. Du kan lese mer om dette på bloggen vår HER. Kan det være farlig å tatovere seg?


Ja, du kan lese mer om risiko ved tatovering HER. Alle som vurderer å tatovere seg bør lese nøye gjennom dette. Cover-up er samme timepris, men tar gjerne lengre tid. Det må også påregnes at man må gå over tatoveringen flere ganger. Aldersgrense tatovering , foreldreansvar, tillatelse fra foreldre Hei Jeg synes det høres ut som en fin gest å få en tatovering med bursdagsdatoen til din bestemor og kan godt forstå at du kan ha lyst til det hv.


Bransjen har selv satt 16-års aldersgrense for piercing og 18-års aldersgrense for tatovering , sier politiførstebetjent Morten Slettebø til Aftenbladet. Utrolig mange kontakter oss for å høre hva tatoveringen de ønsker vil koste før de bestiller time. Det er desidert det mest stilte spørsmålet fra dere.


Tatovering til sommeren?

Les om fjerning av tatovering og cover up som skjuler tatoveringene. Her er også et galleri av tatoveringer. Vær ekstra betenksom før harry tatovering på håndled ører, tunge, ansikt, synlig på skuldre, nakke eller hals.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg