mandag 22. oktober 2018

Syk uten feber

Syk uten feber

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Feber uit ons aanbod! Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester.


Men jeg har ikke feber , og det syntes jeg er litt rart. Tok tempen nå i munnen og har 3og det er jo under normalt. Skal til legen, men har ikke fastlege her. Litt småtett i nesen men det er veldig minimalt og det kom senest i dag.


Tilstanden har ikke forandret seg i det hele tatt. Kan legges til at jeg lever et veldig sunt liv. Dersom den syke er plaget av feberen og føler seg dårlig, bør hun ha lite på seg og eventuelt ligge uten dyne. Du bør ikke gi febernedsettende medisin uten videre.


Husk at feber hjelper til med å drepe bakterier og virus. Da ringer du legen din i morgen og sier du var syk , med feber og var slapp. Da har du liksom legitimert at du ikke kontaktet legen mens du var syk og kanskje legen da kan tilbakedatere sykemeldingen. Jeg har hoste, vond hals og tung pust, føler meg slapp og syk og har vondt i hele kroppen. Forferdelig hodepine og litt fårlig i magen.


Men er ikke ordentlig forkjøla, liksom, og helle rikke feber. Har såvidt jeg husker bare hatt skikkelig influensa en gang i mitt liv, og det er over ti år siden. Det behøver ikke være noe alvorlig som ligger bak, og feber er i seg selv vanligvis helt ufarlig. Når vi snakker om høy feber , vil det si kroppstemperatur på 40°C eller mer. Pusteproblemer uten feber er lett å anta skyldes astma.


Syk uten feber

Jeg skjønner bare ikke hvordan crp kan være så høy uten at jeg føler meg særlig syk (tettere i pusten enn vanlig, men ingen syke lyder), uten at jeg har feber. Jeg hadde en langvarig, bakteriell lungebetennelse for et par-tre år siden - uten feber. I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få litt økt temperatur uten å ha infeksjon.


Barn får lettere feber enn voksne. C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å være særlig. Et av de vanligste symptomene på mykoplasmainfeksjon er plagsom tørrhoste, det vil si hoste uten oppspytt. Sykdommen skiller seg også fra vanlig lungebetennelse ved at den utvikler seg langsommere og har et mer langtrukket forløp.


Den medfører ofte hodepine, sår hals, heshet og som regel bare beskjeden feber. Normal temperatur hos små barn varierer vanligvis mellom 3og 3grader, og stiger den til over 3grader, regnes det som feber. Ontdek het bij Wehkamp! Vær imidlertid klar over at noen barn har større temperatursvingninger enn dette uten å være syke. Er det noen som opplever at barnehagen praktiserer det å kun ta kontakt med deg dersom barnet har feber ? Jeg for min del, mener at et barn kan være i dårlig allmenntilstand uten å ha feber , og da kanskje ikke burde være i barnehagen.


Hva er deres tanker rundt dette? Barn kan imidlertid ha ganske høy feber uten å være veldig syke. Du kan ha en unge som har i feber men samtidig springer rundt i stua og skriker og skråler. Så kan du også ha et barn som har i feber og virker helt medtatt, orker lite og bare vil legge seg.


Syk uten feber

Man forventer å få feber når man har pådratt seg influensa, men feber som kommer alene - uten sår hals og andre influensasymptomer - og som varer i over tre dager, kan være et tegn på en. BLE SYK : Sabina Marthinsen (19) opplevde hvordan det var å ha svineinfluensa. Det er fullt mulig å ha lungebetennelse uten å få feber , sier overlege Madsen.


Små barn kan lett få høy feber uten at det behøver å være tegn på noe alvorlig. Kan man ha vannkopper uten å være syk ? Svar: Voksne kan ha feber , hodepine og sykdomsfølelse i et par dager før utslettet bryter ut, men dette er mer uvanlig hos barn og baby. De som får vannkopper først som voksne, blir vanligvis sykere enn barn.


Syk uten feber

Noen barn med vannkopper får litt feber , og kan bli trøtte og irritable.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg