onsdag 24. oktober 2018

Kynnere uke 25

For hva er normalt, og hva er ikke normalt? Og hvordan skal man vite forskjell på kynnere og rier - eller enda vanskeligere, for tidlige rier? Lurer på om dette er vanlig.


Er veldig plaget med kynnere for tiden, har ikke telt dem men regner med å være oppi om dagen. Er førstegangs i uke 25. De fleste vil merke kynnere først etter 20.


Hos flergangsgravide er kynnerne gjerne mer intense. Nå er det normalt å kjenne at barnet beveger seg eller sparker hver eneste dag. Det er det beste beviset på at barnet ditt har det bra! Du (og de rundt deg) har kanskje lagt merke til at hendene dine ofte lander på magen, og stryker kjærlig over den. Uke begynner mandag 15.


Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Mange kjenner kynnerne de siste ukene før fødselen, særlig om man har født tidligere. Alle har kynnere fra rundt uke i graviditeten, men det varierer veldig på om man kjenner dem eller ikke. Flergangsfødende kan oppleve kynnere som ganske vonde allerede tidlig i graviditeten. Det er vanlig at en kjenner litt mer kynnere når en runder uker , da vokser fosteret mer og det blir mer strekk i magen og mer kynnere.


Noen merker det mye og noen merker nesten ikke i det hele tatt. Kynnere har en hele tiden i svangerskapet. Graviditetshormonene bidrar til at livmoren skal forholde seg avslappet i graviditeten, men iblant oppstår det såkalte kynnere eller sammentrekninger i livmoren.


Jeg hadde en del kynnere sist svangerskap, men de ble ikke. Hva er kynnere og hvordan oppleves de for den gravide? Sist merket jeg det fra jeg var rundt uker eller noe, og da bare et tak av. Forrige gang jeg var gravid hadde jeg masse kynnere. Logg inn for å følge dette.


Jeg er gravid i uke og har den. Det er livmora som trener og gjør seg klar til fødsel. Hatt kynnere siden uke , sånn ca. Nesten så jeg venter på at de skal gå over i rier. Mye som er normalt, er du urolig - ta en tlf til føden.


Kynnere uke 25

Fikk selv beskjed om å ta kontakt om de kom regelmessig, men da var jeg over uke 30. Read in English: weeks pregnant: Will soon look like a finished baby Sjansen for at babyen i magen overlever en for tidlig fødsel, øker nå fra uke til uke. Husk å lagre nummeret til fødeavdelingen på telefonen din. Man har kynnere hele svangerskapet. Noen kjenner dem, mens andre kjenner dem ikke.


Slike sammentrekninger kalles svangerskapsrier, kynnere eller falske rier. De er normale og finnes hos de aller fleste gravide. De kommer og går iløpet av dagen, og noen dager sjeldnere enn andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg