tirsdag 23. oktober 2018

Bilde til kake

Fantastiske kakebilder til bursdager og mer. Se vårt store utvalg! Stilige kakebilder med motiv til bursdager og andre festlige anledninger. Rispapir: Veldig tynne ark som smaker papp.


Smaken legges ikke så mye merke til når den er på en kake.

Sukkerark: Tykkere ark i bedre kvalitet som smaker sukker. Merkes ikke i det tatt på smak på en kake. Tekst på kake feltet i handlekurven. Gjerne oppgi også hvilken farge på teksten, samt hvor du ønsker den plassert.


For tips til å sette på bilde , se på linken i menyen Kakebilde tips. Oppbevaring: Romtemperatur i mottatt forpakning. Last ned slående gratis bilder om Kake.


Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig.

Vi kan også printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen på kaken. Til og med størrelse maxi er kaken run deretter firkantet. Alle kaker er standardpyntet, men du kan også velge spesialpynt. Pynt på kaken kan variere. Velg størrelse og fyll.


Med et spiselig bilde til kake som kan brukes i en matprinter, kan du bruke et helt valgfritt bilde til å pynte kaken med. Spiselig bilde av tabellen og logoer på en fotball kake. Bilder av populære figurer.


Her er prinsessene brukt på jenta vår sin års kake. Gjør kaken personlig og unik ved å legge på bilde eller logo på kaken. For å feste bildet kan det. Få levert på døren eller hent selv.


Bestill kake på nett fra 3bakerier i Norge. Kakebestilling har aldri vært enklere! Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren.


Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake).

Finn et bilde på internett eller blant dine private bilder. Er du usikker på hvor stor plass bildene dine tar, kan du sende oss bildene først, så gir vi deg beskjed om hvor mye det vil koste. Marsipanake hjerte er en nydelig hjerteformet kake med marsipanlokk – helt perfekt for å fortelle noen at man er glad. Tilpass kaken med egen tekst eller bilde ! Kakeglasur på mm tynt spiselig sukkerark.


Kan klippes og formes på kaker eller cupcakes. Pisket krem trekker inn i sukkerpapiret i løpet av noen timer. Vi anbefaler at sukkerarket monteres på kaken like før servering!


Ved å laste opp kakebilde kan du velge akkurat det temaet du vil. Du kan legge til tekst på bilde du sender meg, eller gi meg beskjed om teksten du vil ha på bilde så legger jeg det til. Hvilket format må det være på bildet jeg sender? De fleste bilde format går greit. Helst ikke Word filer, siden bildene ikke blir skrevet ut fra Word.


Kake til Julebordet med firmaets store prosjekt? Lag din egen kake ! Vi kan printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen direkte på marsipanlokket. Rose Blomst Anlegg Map.


Bukett Floral Hilsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg