mandag 29. oktober 2018

Kjølebag test 2019

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Om du skal kjøpe nytt kjøleskap og vil vite hvilket som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Hvor varmt det er i omgivelsene spiller også inn, en kjølebag blir fortere varm i solsteken enn hvis du lar den stå i skyggen.


Under vår test sto kjølebagene i et rom der det var grader. Temperaturen stiger også hvis du åpner og lukker kjølebagen mange ganger i løpet av dagen. En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Liste over de beste kjøleskap, basert på test og 1. Vi har testet fem ulike modeller.


Kjøleskapet som gjør det best i vår test er kombiskapet LG GSX861NSAZ. Dette er et stort kjøleskap med isbiter og isbitmaskin, i stilen side by side. Les mer om de ulike typene kombiskap under.


Huaweis PPro er denne vårens aller beste telefon. Den har rett og slett mye av alt, men på kamerafronten gjør den rent bord. Kveldsbildene blir uslåelige - enten du velger å ta korte eksponeringer eller å la telefonen holde på i fem sekunder for å sanke lys med AI-stabilisering.


I denne artikkelen ser vi nærmere på noen av de mest populære kjøleskapsmodellene. Undertegnede har kjørt Norge på langs i sommer med en go gammeldags kjøleboks beregnet for bruk i bil. Den er helt ok i bruk, og gjør det den skal - selv om det ikke er voldsomt med plass til mat og drikke.


Den får skryt i alle kategorier. Ifølge DN har kjøttet potensiale, men mye trekker ned. De synes fettet har harsk smak, og kjøttsmaken er ingenting å rope hurra for. Kjøttet er dessuten for salt, og konsistensen trekker ned.


Begge disse modellene selges i Norge. I testen er det lagt vekt på kjøleskapenes evne til å kjøle effektivt, energiforbruket, brukervennligheten og hvor mye de bråker. Test av billige dekk.


For det andre har vi supplert med en test av budsjettdekk. Disse er testet på et tidligere tidspunkt og under litt andre klimatiske forhold enn premium-testen, så testene er ikke direkte sammenliknbare. Nike Epic React Flyknit – score En sko med myk og spretten demping som er skapt for raske spurter. Skoen sitter som støpt på foten, og hælkappen er mer stabil enn. Til og med for en femåring er det fem ganger mer sikkert å sitte bakovervendt enn det er å sitte fremovervendt.


Jabra Elite Sport 2. Disse kommer med avanserte funksjoner som ikke Elite-serien har, men mangler til gjengjeld noen andre. Du skal kjøpe en luftvarmepumpe og vil vite hvilken som er den beste i dag. Da har du kommet helt rett! På denne siden skal vi nemlig se nærmere på hvilke luftvarmepumper som er kåret til best i test den siste tiden.


Galaxy S10e er den minste modellen blant årets flaggskiptrio fra Samsung. Både størrelse og pris er jekket ned noen nivåer, samtidig som mye av det viktigste er bevart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg