torsdag 18. oktober 2018

Gravid i uke 13

Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten. Du kan lytte til podcasten i spilleren over eller ved å søke opp Babyverden uke for uke der du lytter til podcaster. Fødselslege Tilde Broch Østborg: Fosteret ser ut som en liten baby, men hodet er fortsatt større enn kroppen.


Gravid uke symptomer. Mange gleder seg nå veldig til at magen skal bli ordentlig synlig.

Den oppleves nok størst på kvelden. Det er fortsatt en stund til den klassiske kulen dukker opp, i hvert fall for førstegangsfødende. Siden livmoren din nå vokser jevnt og trutt, kan du kjenne litt magesmerter.


Vekten din begynner å øke, og mange føler seg mer tørste og sultne. EN GUTT: Bilde av et foster i graviditetsuke 13. Nå kan man se kjønnet til. Urinen er steril og fjernes sammen med fostervannets utskiftning til og fra mors blodomløp.


Fostervannet skiftes ut og fornyes kontinuerlig.

Du er nå gravid i uke , fosteret ditt er uker gammelt. Dette kan gi litt magesmerter. Ubehagene fra første trimester, som trøtthet, kvalme og mye tissing blir noe bedre, og du begynner antageligvis å nyte graviditeten litt mer. Mange kvinner får til og med et energikick i dette trimesteret.


Jeg er en jente på år som nylig fant ut at jeg er gravid i uke. Har hatt mensen hele tiden og det var overhode ikke planlagt. Men barnet er alikevell veldig ønsket fra min side og jeg gleder meg, men jeg er usikker på hvordan samboeren vil reagere.


Uke begynner mandag 23. Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Med andre ord et veldig sårbart og dyrebart svangerskap. Vi har ikke råd til flere forsøk, så dette er siste sjanse og dermed ekstremt viktig for oss å gjøre alt vi kan for at dette skal gå fint.


Jeg er gravid i uke , og går rundt med konstant vondt i ryggen. Til og med når jeg sover og ligger strak ut. Noen som har slitt med det samme og har noen råd?


Heij jeg lurer på om d er vanskelig å komme inn på ultralyd når jeg er gravid i uke ? Jeg er litt frustrert for jeg var til jordmoren i går og tok en tidlig ultraly og hun mener jeg bare er i uke men jeg vet jeg er i uke for jeg hadde sist mens i april men hun mener jeg hadde sist mens i mai men da var da jeg fant ut at jeg var gravid så deg går jo ikke.

Jeg har også opplevd det samme. Det er nå uker siden og jeg er fortsatt i dyp sorg som nok har gått over til depresjon (?). To til som er gravide på jobben, og alle hadde termin samme uke. Jeg trodde at alt var bra selv om jeg ikke var like kvalm som mitt fullgåtte svangerskap. Hvis de ikke så så mye så kunne det bli innvendig.


Kan man få vite kjønnet når man er i 13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg