torsdag 18. oktober 2018

Maling til fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn laveste nettpris her. Til vegger kan du bruke en sterk gulvmaling, men til gulv som utsettes for mye vann, vil jeg anbefale en to-komponent epoksymaling, sier Røneid.


Maling til fliser

Gulvmaling har god vedheft og trenger normalt ikke grunning for å feste til fliser. Til enkelte spraymalinger anbefales først å påføre en grunning fra samme produktserie. Maling sitter ikke på fliser i veldig mange år, særlig ikke flisene som du går på eller de som utsettes for annen slitasje. Se på maling av fliser som en enkel og rimelig måte å fornye dem på, for en periode – for eksempel mens dere venter på en større oppussing. Før du starter arbeidet er det viktig at du har riktig utstyr og maling til prosjektet.


Mug og skimmel kan trives på de fleste underlag, hvor der er næring og fugt til stede - ikke kun på malede overflader. Da maling , af hensyn til miljøet, sjældent tilsættes mug- og skimmelhæmmende midler og da disse udvaskes over ti er der risiko for skimmel. Hold de malede flader rene og tørre.


Så skal der males med lakmalingen. Mal først kanter med penselen du også brugte til grunderen. Mal efterfølgende de store flader med den glatte valse. Lad det tørre timer. Slib let overfladen med korn 1sandpapir, for at fjerne evt.


Indretningsekspert Camilla Høeg Gade viser, hvordan du. Nytt bad på 12 til en rimelig penge – akkurat slik vi drømmer om! Mal to-tre strøk til du får ønsket effekt.


Maling til fliser

En god løsning kan være å legge nye fliser på gulvet, siden det er større slitasje på gulvet enn på veggene. Men det er også mulig å male gulvflisene hvis du ønsker det. Slik maler du gulvfliser: Bruk samme oppskrift som over, men velg en slitesterk maling egnet for gulvfliser. Maling af fliser Er du blevet træt af de gamle fliser , er der heldigvis råd at hente.


Det er nemlig muligt at male fliserne, med et ganske udmærket resultat. Her kan du på de næste sider se hvordan man kan male fliser trin for trin. Når flisene er ferdig pusset, og alt støv er fjernet, er underlaget klart for overmaling. Bruk gjerne en sterk gulvmaling eller en spraymaling.


Maling til fliser

Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. Prisen inkluderer maling , baderomsbenk med maling , speil, vask og plankene mot veggen.


Plankene mot veggen er funnet på en gammel låve, vasken og skapet er kjøpt brukt og speilet er fra Fretex. Epoxymaling er kun til innendørs bruk, ettersom UV-stråler kan bryte ned den ellers så solide malingen. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling, men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent.


Maling til fliser

Lei av kalde, hvite fliser ? Velger du riktig maling , kan du male - også i dusjsonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg