onsdag 3. oktober 2018

Laks i ovn tid

Vi har oppskriften. Ovnsbakt laks er rask og enkel middag. Ha alt i en form, så sparer du tid på oppvask. Lag laks og grønnsaker i form og gjør andre ting mens du venter.


Grønnsakene kan du velge ut selv, her er det bare fantasien som setter stopper.

Finn din favorittkombinasjon! Rodfrugter i ovn – En friskbagt og dampende laks fra ovnen passer rigtig godt med rodfrugter. Jeg foretrækker helt almindelig bagte rodfrugter i ovn , som eventuelt kan kombineres med lidt kartofler, og ja det er jo også en rodfrugt, så det passer godt sammen. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat.


Saftig laks i ovn servert med grønne grønnsaker og ris smaker godt i en travel hverdag. Kristine Moen Lippard 05. Prøv denne oppskriften!

Hopp til hovedinnhold. Dette er min opskrift på ovnbagt laks , og jeg håber du bliver glad for den. Laks og grønnsaker i ovn Laks og. Den sikrer i hvert fal at du ikke får en tør laks. Du er meget velkommen til vurdere opskriften, ved at tildele den fra 1-stjerner, eller skrive en kommentar med dine gode råd.


Som navnet på retten så fint antdyder er det tid for restefest i heimen! Grav fram fra kjøleskapet det som måtte være igjen av ukens grønnsaks- og fiskemiddager. På en enkel og økonomisk måte blir middagsrestene om til en ny, gratinert middag.


En tur i ovnen på maks. Samvirkes madskribent Maria Meldgaard laver laks med lime i ovnen. Her får du ny inspirasjon. Pensle det over kjøttsiden på fisken og la den trekke i ca.


Form til store burgere, og sett kaldt i en halvtimes tid. Dette vil gjøre at de holder bedre sammen under steking. Stek burgerne på middels sterk varme til de er gjennomstekte.

Tips: Server i grove hamburgerbrød med dressing, salatblader, agurk og rødløk i skiver. Jeg tror de fleste som har vokst opp med norske mattradisjoner liker og er vant til at fidsken er godt gjennomstekt. Sikkert gamle fordommer, men all fisk, kylling og svin skal være stekt helt gjennom. Biff derimot, er noe annet, og til dels lam. Men uansett er foliebaking i ovn utrolig lettvint og god mat so alltid faller i smak.


Med mange gjester rundt middagsbordet, er hel laks i ovn en super måte å tilberede laks på. Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og godt når laksen bakes med skinnet på. I denne oppskriften kan du også bruke hel ørret. Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn.


Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat. I ovn er det også ved 2grader varmluft, hvor du stiller bakken eller laksen på sølvpapiret på en bageplade.


Både i grill og ovn er stegetiden minutter, og du skal ikke tilberede den mere, da den så bliver lidt fiske-træls i smagen. Følger du opskriften får du en laks , der smager helt perfekt, og ikke af fisk. Kvardagen er i gang og middagane skal på bordet etter en lang dag på jobb. Da er det heilt topp med såkalte kvardagsmiddager som både er raske, enkle, næringsrike og mettande. Slik baker du laks i ovnen.


En av mine favorittretter er laks eller ørret bakt i ovnen. Smør stekeformen med olivenolje. Skjær fiskefiletene i passe stykker, behold skinnet på. Legg fiskestykkene med skinnsida ned i formen.


Krydre med ferkskvernet pepper over. Ha gjerne litt presset sitron. Middagspai med laks og spinat. Pai er perfekt om du har grønnsaker du vil bruke opp, fordi det meste passer i en pai. Lag gjerne en stor, da den er like god dagen etter!


Hvordan laver man laks i ovn ? Kunsten er først og fremmest at undgå at give laksen for lagt tid , så den bliver tør og trist. Se skema med stegetider herunder). Sådan laver du laks i ovn – helt enkelt.


Varm ovnen op til 2grader (1varmluft).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg