tirsdag 16. oktober 2018

Daftø camping

Daftø camping

Gratis avbestilling! Daftö Camping Resort nå og spar opptil med Agoda! Välkommen till en femstjärnig camping på Västkusten, km söder om Strömstad. Kommer du med båt kan du lägga till i vår gästhamn.


Bring your colleagues or family to a stay where relaxation and reflection can be combined with adventure and experiences that create memories to look back on. Här finner du ett brett aktivitetsutbud för både stora och små. Daftö Resorts camping och gästhamn är omfamnad av en vacker natur. Lär känna Daftöpiraterna, bada i poolen, lek i. For at gjesteomtalene og -poengene skal oppleves som relevante og aktuelle, arkiverer vi omtaler som er eldre enn måneder. Kom bort från vardagens måsten och möts av salta vindar från havet.


Här är varje dag ett äventyr och du har möjlighet att bo mitt i det och vara en del av det. Kjapt og lekende lett å booke med. I vår stugby finns nio olika stugtyper. Book campingplass nå. Från små, enkla och billiga men fina campingstugor till stora och exklusiva stugor där det inte har sparats på krutet gällande lyx och flärd.


Daftø camping

I år var vi litt sene med booking, så det ble bare noen dager på höglandet. Flott sanitæranlegg, og godt område å være på. Daftö vokser stadig, men leverer bra på service og renhold likevel. Packhuset leverer god mat og bra underholdning til barna. Eneste minuset kan være prisen totalt sett, om en skal både ha daftøland og camping.


Strømstad - Daftø camping Detaljer Published: mandag, 04. Det lyder arrogant, men det er årsaken til at vi aldri klarte å stanse her. Med stort aktivitetsutbu bad i hav och pool och närhet till Koster kan ni uppleva det bästa av Bohuslän hos oss. Daftö er en fem-stjernes camping på den bohuslänske vestkysten nær Strömstad. En skikkelig skatt på feriekartet.


Her finner du en skikkelig skatt på feriekartet med fornøyelsesparken Daftölan badebasseng, restauranter og rampete pirater. Her er det vann, avløp og TV-tilkobling. Alt er lagt til rette slik at campinggjestene kan oppleve ferieluksus de ukene de bor på Daftø. Gaute Nilsen tar med seg familien så ofte han kan for å oppleve camping og båtliv i skjønn forening.


Rätt som det är hittar de på bus och upptåg du bara vågat drömma om! Denne terrassecampingplassen har steder med avgrensning og uten skygge. Campingplassen har lekeplass, innendørs lekeplass og idrettsplass.


Daftø camping

Det er mulig å leie vandrerhytter og hytter. Ivrige campere som elsker Daftø. Norge har derimot ingen superplasser. Daftø vinner VGs test foran Apelviken camping i Varberg og Gullbrannagården ved Halmstad.


Via tilfeldigheter og værforhold havnet vi her og overraskelsen var stor sa vi oppdaget at de til og med hadde egen fotballtrener som delte inn lag og laget turneringer på campingen! Vi erbjuder boende i husvagn, husbil, tält, stuga eller rum - Bli inspirerad och boka din nästa campingsemester på Camping. Sveriges största utbud av camping och stugor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg