mandag 8. oktober 2018

Bedriftsøkonomi bi

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Find relevant with Klispa. You are looking for what is bi? Som student på BI har du mulighet til å søke om lån og stipend fra Lånekassen.


BI er en uavhengig kunnskapstiftelse.

Det betyr at et eventuelt overskudd går tilbake til skolen i form av utvikling av studiene og mer forskning. Hvorfor Grunnleggende bedriftsøkonomi ? Gjennom dette praktiske kurset vil du få en bedriftsøkonomisk forståelse for ulike regnskapsbegreper og viktige styringsverktøy. Kurset skal gi deg kunnskap om og ferdigheter i hvordan inntekter og kostnader skal analyseres, hvordan økonomiske styringsverktøy skal brukes og hvordan finansregnskapet og budsjettet er bygget opp. Kunnskap innen økonomi og administrasjon er nyttig og nødvendig i nesten alle bransjer og yrker. Etter endt kurs skal studentene kunne (a) anvende tilegnede kunnskaper (dvs. begreper og verktøy) i analyser og diskusjoner av bedriftsøkonomiske problemstillinger, (b) skille mellom relevant og irrelevant informasjon, og (c) gi skriftlige svar på spørsmål som gjør at leserne forstår anvendt fremgangsmåte og svaret som fremkommer.


Nettbasert årsstudium i bedriftsøkonomi gir en innføring i fagene organisasjon, markedsføring, strategi, bedriftsøkonomi og regnskap.

Studiet passer både for nye studenter og for deg som er i jobb. Hva kan du studere på nett? Praktisk informasjon. Hva er nettstudier ved Handelshøyskolen BI ? Nettstudier er et godt alternativ for deg som ønsker å studere på BI , men at det av spesielle grunner ikke lar seg gjøre på dagtid.


BI Business Review Lite ansatte-lek kan gi dårligere kvalitet og læring i barnehagen. En mellomleder kan skjerme medarbeiderne fra unødvendig støy fra ledelsen. Etter endt kurs skal kursdeltakerne kunne (a) anvende tilegnede kunnskaper (dvs. begreper og verktøy) i analyser og diskusjoner av bedriftsøkonomiske problemstillinger, (b) skille mellom relevant og irrelevant informasjon, og (c) gi skriftlige svar på spørsmål som gjør at leserne forstår anvendt fremgangsmåte og svaret som fremkommer. I deltidsstudiene finnes det en mulighet for å gjennomføre årsenhet i bedriftsøkonomi med flere ulike kurs i modellen.


Bachelorstudiet i markedsføringsledelse, 1. Bedriftsøkonomi og finans. Bachelor Programme in Entrepreneurship and Business, 1. Samling BI -revyen. Vi har utdannet, utviklet og utfordret.


Kandidater fra BI stiller sterkt i konkurransen om de beste jobbene, og de aller fleste går rett ut i jobb etter studiet.

Folk med BI -utdanning finner du i alle bransjer, i alle sektorer og i alle verdens land. I vinter har jeg tatt kurs i grunnleggende bedriftsøkonomi ved Handelshøyskolen BI i Trondheim. Temaer: investering og finansiering, kostnads- og inntektsanalyse, regnskap og budsjettering.


Kurset har bestått av tre samlinger over to dager pluss en ekstra dag med gjennomgang av det viktigste før eksamen. Løsningsforslag til Grunnleggende bedriftsøkonomi. Her finner du løsningsforslag til oppgavene i læreboka.


Jeg har brukt EnkelEksamen svært mye. Det har hjulpet meg i mange fag og er svært lett å bruke. Forklaringene er veldig lett å forstå.


Kursene jeg har tatt inneholder mange gode oppgaver med veiledning samt formelark og kompendium som er gull å ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg