onsdag 17. oktober 2018

Mariusgenser grå og hvit

Finn laveste nettpris her. Mariusgenser i grått med hvitt og lyseblått mønster. Eieren fikk selv velge far: ger, og gikk for bunn i grått med mønster i hvitt og lyseblått. Istedet for alpakka valgte jeg å strikke genseren i garnalternativet Smart Superwash.


Mariusgenser grå og hvit

MARIUS Voksen Ull Sokker - Grå MARIUS Voksen Ull. Nå endelig til både barn og voksen. Sokkene sitter godt på foten og er deilige og varme. Beklager, ingenting ble funnet i dette arkivet. Her sees en ny blå og hvit variant fra Carlings (699.-).


Men er usikker på hvilke farger jeg vil ha. Er litt lei av de tradisjonelle fargene (blå hovedfarge). Men samtidig er det jo den som er den ekte mariusgenseren.


Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen. Hva ville dere gått for? DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Alternativ til dem som synes at ull klør.


Plagget må vaskes separat. Detaljer for MARIUSGENSER -DAME. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet.


Mariusgenser grå og hvit

For ganske nøyaktig ett år siden strikket jeg min første store genser. Har fått hjelp til montering, heldigvis har jeg en veldig snill mamma som tok seg av det. Men det er noe jeg absolutt har tenkt til å lære meg i fremtiden, må bare skaffe en symaskin først. Nå er ermene på og kommet litt igang med mønster i lys grå Nå er jeg igang med å strikke en mariusgenser i 1 ren alpakka ull. Det er gratis og tar kun minutt.


Lagt inn av Unknown kl. Håndarbeidet er en fin avkobling, og gir masse glede i hverdagen min. Men har stoppet opp litt i mønsteret. Hvis du kunne ha forklart meg hadde jeg satt stor pris på det #128578; Har 3masker, og i mønsteret hvor det er annen hver farge (eks en hvit en svart), får jeg det ikke til å gå opp.


Jeg har tre herlige barn. Det blir to masker i samme farge etter hverandre pga at det er partall. Grønn i bunnfarge, hvit i hovedmønster og sennepsgul i halsen. Får mange komplimenter for den. Har også en i standardfargene, men jeg har rødt hår og grønne øyne så jeg kler den ikke noe særlig.


Last July I became obsessed with knitting with every colour of the rainbow! I started with a simple striped cardigan for myself (which later became my Lifesavers Sweater pattern) but because I still hadn’t gotten the colour-bug out of my system I also cast on an unapologetically bright and cheerful stranded yoke pullover. Smart Superwash - er et mykt 1 superwash ullgarn. Farger: lys grå , hvit og rosa.


Mariusgenser grå og hvit

Strikker den i Sterk fra du store alpakka, litt dyrt garn men genseren blir veldig god. Et veldig varm, mykt og klør ikke garn. En gulaktig gråhvit tone.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg