torsdag 18. oktober 2018

Maling av kjøkkeninnredning

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Slipepapir er hemmeligheten bak et pent stykke malearbeid.

Sliper man lett mellom hver påføring av grunning eller maling , gjør det noe med filmen som gjør overflaten elegant. Jeg sliper alltid mye, sier Myhre. Foruten slipepapir er det også en fordel å investere i ordentlige pensler og ruller. Sliper du lett mellom hver påføring av grunning eller maling , gjør det noe med filmen som gjør overflaten elegant. En kvalitetspensel mister ikke bust og gir derfor en glattere overflate.


Ved hjelp av maling kan du enkelt fornye kjøkkenet, uten å bytte ut hele kjøkkeninnredningen. Med riktig maling , fine fargenyanser og et par nye knotter kan du få en helt ny kjøkkeninnredning uten å blakke deg helt. Kjøkkeninnredning før oppussing.


Hva slags stil og overflate du vil ha, velger du enkelt selv.

Dette er nemlig en dekorativ maling som er helt utrolig å jobbe me og gir mange muligheter til overflate og uttrykk. Navn på maling : Nordsjö Ambiance Superfinish Vanntynnbar helmatt maling med ekstremt god utflyt og ripebestandighet. Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning.


Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling. Her viser vi hvordan. Ikke klar for å male? Anna skriver på sin blogg: Jeg er jo litt av an malerfreak og maler det meste, og har stort sett på gang et lite prosjekt som innebærer maling.


Hele prosessen ble filmet og Toril fikk huset invadert av film- og LADY folk :) Det ble et par hektiske dager, men hun er kjempefornøyd med resultatet og synes hele prosessen var morsom. Familien har bokstavelig talt fått en lysere hverdag! Og følelsen av å ha tatt vare på den gamle kjøkkeninnredningen er veldig god.


Jeg har malt vår kjøkkeninnredning , som var i beiset eik. Det går helt fint, og blir lekkert viss du er nøye. Forhør deg om framgangsmåten der du kjøper maling.


Jeg pusset lett, vasket med salmiakk, heftgrunn, så maling. Lurt å sparkle eventuelle ujevnheter) Jeg har og malt to vitrineskap. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Se hvordan du på en enkel måte kan male kjøkkeninnredningen - på sekunder.


Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode.

Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Er disse veldig skittene, tar vi ekstra vos vasking. Alle priser er inkl mva. Malt kjøkkeninnredning med lave dører, skuffer og høyskap ønskes malt påny innvendig og utvendig. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler.


Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset opp i fjor. Noen har kanskje sett den før på butikken sin blogg. Samme framgangsmåte ved maling av kjøkkeninnredning og dører. Det er litt omgjort og mere utfyllende her.


Etter litt klabb og babb med sprøyting på veggen for å få justert sprøytebilde, malingsmengde, og lufttrykk var det bare å peise på med et strøk grunning, og to toppstrøk maling. Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket.


Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg