tirsdag 16. oktober 2018

Enkel lørdagsmiddag

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning.


Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip.

RECEPT Lördagsmiddag. Till helgen kanske du får lite extra tid över för en trivsam middag tillsammans med dina nära och kära. Bjud familjen på en lördagsmiddag som de sent glömmer, eller samla hela familjen och laga mat tillsammans.


På bloggen skriver hun hovedsakelig om enkel , rustikk og sunn hverdagsmat som skal kunne lages på cirka en halvtime. Hva er din ultimate hverdagsmiddag som du aldri bli lei av? Det må bli spagetti bolognese med tunfisk. Det er den eneste retten vi har fast på ukemenyen, så denne lager vi hver eneste uke.


Som saftig, hel kylling som står og go´gjør seg i ovnen.

Ved siden av serveres en go fyldig peppersaus laget på sjyen som kommer fra kyllingen under steking. En enkel , smakfull og imponerende lørdagsmiddag ! Enkel lørdagsmiddag for Jeg er ingen mester på kjøkkenet, men det hender jeg glimter til og får til noe som smaker godt. Den siste tiden har jeg vært mer. Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på. Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus.


Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over. Her finner du inspirasjon til alle dagens måltider, både til hverdag og til helg. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Här har vi samlat enkla recept som du kan prova till middag. Snabbt, enkelt och gott ska det vara! Vad vill du laga idag?


Middag som er sunn, rask og himmelsk god! Her er tips til måltid du lager på rekordtid.

Perfekt i en hektisk hverdag! MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Så jeg ville vært så takknemlig om noen kunne tipset meg om enkel mat. Har jo oppskrift på mye god mat, men liker ikke å tilbringe timer på kjøkkenet på en slik kveld.


Spiser mye fisk i uka, så helst noe med kjøtt. Ovnsbaking av middag er genialt om man vil ha en rask og enkel middag, uten for masse tillaging. Spenst Førde, Linda Marie Stuhaug, til KK.


Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto! Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig! Enkel helgmat – här hittar du recept på goda rätter Laga något gott till helgen! Helgmat förknippar många med lite lyxigare mat gjort på goda och fina råvaror.


Sätt lite guldkant på din helgmiddag eller lyxa till festmiddagen! Oavsett om det är vardag, helg eller fest kan man enkelt laga något festligt. Här hittar du goda recept som är perfekta när du ska bjuda in vännerna, laga mat till svärföräldrarna eller arrangera en fin lördagsmiddag, såväl som nyårsmiddag – helt enkelt recept som passar till helg och fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg