onsdag 1. oktober 2014

Oppskrift på sjokoladekake i rund form

Oppskrift på sjokoladekake i rund form

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Oppskrift på kake i rund form.


De fleste oppskrifter på sjokoladekaker inneholder kefir eller melk, men det er ikke alltid man har dette i kjøleskapet når man plutselig får lyst til å bake. Beste oppskrift på sjokoladekake jeg noen gang har benyttet. Her får du oppskrift på en saftig og søt sjokoladekake i rund form , som passer like godt til bursdag som til kaffen på en søndag. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem!


Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Vi anbefaler deg å prøve matblogger Tove Holter sin oppskrift på en enkel og saftig sjokoladekake i rund form. En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Det er barnas favoritt og også en favoritt blant mange voksne. Denne oppskriften fikk jeg servert i et selskap og det er den aller beste sjokoladekaken jeg har smakt.


Oppskrift på sjokoladekake i rund form

Heldigvis fikk jeg oppskriften og siden den gang er dette den eneste oppskriften jeg bruker når jeg skal lage en ‘vanlig’ sjokoladekake. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Du kan når som helst be om å bli ekskludert fra nyhetsbrevlisten og få fjernet data vi har lagret om deg. De kan være skikkelig gode, saftige og ikke minst enkle å lage.


Her får du min mors oppskrift. Sist, men ikke minst så skal du få oppskriften på en brownie med sjokoladeganache. Sjokoladekaker i langpanne trenger ikke være kjipe, eller tørre, eller vanlige.


Utrolig god og veldig enkel å lage. Noen ganger er det lov å unne seg noe ekstra godt. Saftig, samtidig tung og med en fantastisk smak av mørk sjokolade vil kaken være en herlig avslutning på et godt måltid.


Det er helg og ingenting passer vel bedre enn en skikkelig god sjokoladekake. Smør en rund form (cm),. Hell deigen i formen og stek på nederste rille i min. Ha røren i en smurt rund form. Jeg brukte to former som er cm.


Oppskrift på sjokoladekake i rund form

Får du litt røre til overs? Perfekt til å bruke til å lage noen cupcakes av resten. Sjekk med en tannpirker i midten av kaken når tiden er ferdig. Den skal komme ut ren når den er ferdig stekt.


Avkjøles i kakeformen. På leting etter en saftig og myk glutenfri sjokoladekake med deilig smak av sjokolade? Da er du kommet til rett sted.


Det var en leser av bloggen som spurte om jeg kunne lage en oppskrift på glutenfri sjokoladekake i rund form. Hun var så glad i den glutenfrie sjokoladekaken i langpanne som jeg hadde her på bloggen. Flere sa til og med at det var den beste de noen gang hadde smakt og jeg er faktisk helt enig.


Jeg lagde denne både i langpanne og i stor rund form. Tusen takk for super oppskrift ! Det er ikke alle anledninger som krever en stor, fin sjokoladekake som man kanskje har brukt timer på å lage. Ofte holder det med en enkel, men god og ikke minst ikke altfor stor kake. Man trenger tross alt ikke spise mer kake enn mann må, eller? Derfor dukker denne oppskriften opp på bloggen nå.


Ingenting slår en kjempesaftig og smakfull sjokoladekake ! Denne kaken er meget rask å lage fordi deigen bare skal røres sammen. Rømmen gjør kaken ekstremt myk og saftig, og Firkløversjokoladen gir mild og deilig sjokoladesmak på glasuren! Saftig sjokoladekake , for deg med laktoseintoleranse. Nå er det ny bursdag som står for tur og jeg finner ikke oppskriften. Jeg skal lage sjokoladekake til åringer i en høy og stor form fra Litle Venice på 30x30cm.


Kan du tenke deg hvilken oppskrift jeg kan ha brukt? På forhånd takk for svar. Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en lignende oppskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg