torsdag 30. oktober 2014

Babypakke apotek

Lei av lang kø på apoteket? Bestill babypakke fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Beskytt huden din i sommer med solpleie fra Vitusapotek.


Nå opptil rabatt. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Se hva pakken inneholder og bestill den fine startpakken her.


I pakken finner du trygge, gode produkter til de aller minste, slik at du kan teste deg frem til hvilke produkter som passer ditt barn. Når boksen er bestilt, kan du hente den fra og med måneder før termin til måneder etter at barnet er født. Find dit lokale apotek og hent en gratis babypakke. Herunder har vi lavet et Danmarkskort over de apoteker vi ved der udleverer gratis vareprøver til babyer.


Kender du til apoteker der gør det samme, men som ikke er på kortet, må du meget gerne skrive navnet på apoteket i kommentarfeltet nederst på siden. Apotekpakken inneholder bl. Det eneste du skal gøre er at spørge efter den, men det er ikke alle der har den.


Så hvis dit lokale apotek ikke har den gratis babypakke , må du videre til det næste apotek. Du finner også vareprøver og gode kampanjetilbud til din baby. Sikkerhedsboksen er et gratis tilbud til forældre eller bedsteforældre, og du vælger selv i hvilken BabySam butik, du ønsker at hente din boks i. Vårt apotek i Østerås har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Besøk vårt apotek i Østerås i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek.


Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner. Få varene tilsendt eller hent i et Boots apotek. Fakta – Den gratis babypakke du får hos Fakta er efter vores mening den aller bedste af alle de babypakker du kan få. Den indeholder en masse ting og her iblandt er bleer, sut, en lille overraskelse og vareprøver på sæber og cremer mm. Alle kan bestille babypakken fra Fakta.


Føtex – I Føtex kan du hente en babypakke. Dersom du mangler kvittering eller har andre spørsmål om Babybox kan du henvende deg hit: Babybox. APOTEKETS BABYPAKKE UDLEVERES IKKE LÆNGERE! Avtalegiro eller spørsmål om faktura fra apotek.


Kontakt apoteket som har sendt deg fakturaen direkte så kan de hjelpe deg videre. Her gir vi deg gode fordeler som takk for at du velger å handle hos oss. Få oversikt over hvilke fordeler du får ved å være medlem i kundeklubben her. Få rabatt på ditt neste kjøp, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag! Når du er registrert, vil du motta en rabattkode som gir deg rabatt på din neste bestilling.


Gode rutiner for tannstellet gir deg ikke bare et skinnende og flott smil, det hjelper også mot munnsykdommer og dårlig ånde. Begynn derfor tannstellet med rens, fortsett med puss og avslutt med skyll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg