onsdag 15. oktober 2014

Amme med silikon

Et komplett utvalg av polymerer, silikoner , polyuretaner, m. Ta kontakt med oss! Amme med silikon - Selv om de fleste med silikon kan fullamme, er det alltid en risiko Her er forhåndsreglene du bør ta hvis du skal amme med silikon. Amming etter brystoperasjoner. Hvis du er brystoperert er du mer utsatt for å få problemer med ammingen enn andre kvinner.


Amme med silikon

Noen mødre kan fullamme med litt ekstra oppfølging i starten, mens for andre vil delamming være det beste alternativet. Jeg har 3gram med silikon i hvert bryst. Jeg syns ikke mine bryster har hverken vokst eller forandret seg noe særlig ennå. Brystvortene har vært ømme i perioder og brystene var litt ømme til og begynne med i svangerskapet.


Jeg vil veldig gjerne amme. Selv har jeg også silikon , og kunne amme … men fikk ikke melkeproduksjonen ordentlig i gang, så jeg måtte begynne å gi gutten min flaske etter en uke for han var så utrolig sulten stakkars. Anonym bruker skrev: Ville ventet med å beskylde noen for svindel. Hvordan gikk det med p. Hvis du vurderer silikon etter amming bør du vente med operasjon til det er gått 3-måneder etter endt ammeperiode.


Amme med silikon

Det beste du kan gjøre er å gi ammingen en god start. Det er viktig å informere jordmor på sykehuset at du har silikon i brystene dine, for det er svært viktig at du kommer raskt i gang med melkeproduksjonen etter fødselen. Har ett barn fra før, og tok silikon etter jeg var ferdig med å amme barnet.


Brystene mine ble helt tomme og krympet noe voldsomt. Har vært veldig fornøyd med brystene etter jeg tok silikon. Nå, år etter operasjonen, har vi bestemt oss for å prøve på enda et barn (trodde vi bare skulle ha ett).


Linni Meister har silikon i brystene, og hun sier nå at det ikke har vært problematisk å amme sønnen Dennis de siste fire månedene. Det har ingenting å si for ammingen om du har silikon. Hvis du ønsker silikon i brystene mens babyen er liten, er det også viktig å sørge for god hjelp den første tiden. Er du alene med en liten baby store deler av dagen, er dette naturligvis vanskelig.


Det er ikke påvist at silikon eller andre stoffer fra brystimplantat går over i morsmelken. Det er heller ikke påvist at barn som har blitt ammet av mødre med silikonimplantater skulle ha noen høyere grad av sykelighet enn normalt. Du kan derfor trygt amme ditt barn med en gjennomført brystforstørring med silikon. Be om en blodprøve for cøliaki.


Min sønn har Cøliaki, han var høy, men hadde vokst saktere de siste to årene før diagnosen ble dtilt. Hørte det sto noe i avisen for en stund siden, der man mente jenter burde vente til de var ferdig med å få barn. Har også hørt at det ikke gjør noe, men at man må være forberedt på å amme ofte. Kvinner med silikoninnlegg kan som regel amme.


Er ikke alle som kan amme , silikon eller ei. Du kan imidlertid være litt mer utsatt for brystspreng, da må du i så fall amme oftere! Det var nå det som sto i BAM, jeg tror ikke det er noe problem å amme med silikon ! VIL AMME MED SILIKONPUPPER: Reality-kjendisene Kendra Wilkinson og Kourtney Kardashian ser ikke på sine kunstige pupper som noen hindring for å amme , når de begge to blir mødre i desember. Den spesielle formen gjør at babyen kan gjenkjenne både bryst hud og duft under amming. Medela Contact Nipple beskytter brystvortene under amming og hjelper barnet til å få et bedre grep på brystvorten og dermed lettere å suge.


Amme med silikon

Så lenge melkegangene er intakt, vil ikke dette skade ammingen. Men kapasiteten i brystene kan være litt mindre, så noen vil oppleve at de må amme hyppigere for å opprettholde nok melkeproduksjon til å kunne fullamme barnet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg