mandag 6. oktober 2014

Male lerret

Male lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.


Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Reserver ditt Hotell i Male online. Maling, farger og lerret. Farger lager en stemning.


Hva vil du uttrykke, og på hva? Her finner du lerreter, farger og maling. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri.


Male lerret

De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller. I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil. Solo Goya Akrylmaling har en kremaktig konsistens, og kan påføres med pensel, spatel, svamp eller med sprute teknikk. I tillegg er det rabatt i nettbutikken (eller for hvis du handler i butikk) på maling og medier fra Panduro Acrylic.


Velg og vrak blant maling og lerret ! Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Alt du trenger for å montere lerretsbildet, inkludert oppheng, følger med i pakken. Rammen er av ask og har en tykkelse på mm. Her kan du også male en tykkere ramme med svart maling for å øke kontrasten på bildet ytterligere.


Kjøp lerret som passer til din projektor. Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret.


Finn den løsningen som passer best til ditt bruk og snurr film. Lerret til projektor. En rekke lerret har også en mørk ramme rundt området hvor det er tenkt å vises bilde, også dette for å forbedre konstrasten. Velkommen til kunstnerutstyr. Norges eldste og største l everandører av ku nstnermateriell, hvor vår hovedoppgave er å levere utstyr til kunstnere av høyeste kvalitet, samtidig som vi kan holde markedets laveste priser.


Male lerret

Kjøp ett billig lerret istede så går du til en byggbutikk å lager en ramme av lisverk som du spikrer fast lerretet i, mal lerretet svart først. Disse nettsidene bruker cookies som er små tekstfiler som lagres på din enhet når du bruker nettsidene. Prisene på lerret varierer fra noen få tusenlapper til over 40. Cookies brukes for å gi deg den beste brukeropplevelsen og for å kjenne deg igjen og gi deg relevant informasjon når du returnerer til siden.


Bestill Online i dag og få rask levering. Kjøpte lerret på Clas Ohlson. Jeg har begynt litt å male på lerret. Ok lerret syns jeg. Tror det er 20x20cm.


Har bare oljemaling,som jeg syns er noe klin. Vanskelig å gjøre rent penslene og det er ganske tykt å male med. Har hørt andre bruker akrylmaling. Er det enklere å få penslene rene når en.


Vi har det du trenger til å male dine personlige bilder på lerret. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Skal i gang med å male en plate som skal være lerret for en lyssvak LCD skjerm. Ordet lerret kommer fra norrønt lérept.


Male lerret

På dansk er formen lærred. Projektor og lerret. På svensk kan lerret oversettes med enten linne (egentlig lintøy), filmduk (eller projektorduk) og målarduk. Torso Kunstartikler har et av landets største utvalg innen kunstutstyr.


Vi er Norges ledende sammenslutning av butikker som selger materiell og utstyr til alle som har lyst til å tegne eller male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg