onsdag 15. oktober 2014

Lage halloween kostymer selv

Halloweenkostymer og tilbehør på ett sted. Nordens største utvalg! Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Finn kostymer til voksne og bli festens midtpunkt.


Lage halloween kostymer selv

Vær alt fra prinsesse til ku. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Det kan fort svi i lommeboka. Her får du tips til hvordan du kan lage kostymer helt gratis, med ting du finner hjemme.


Foto: Mark Bushwell Vis mer 11. Her har pappa Mark laget rundingene selv , men et alternativ er å bruke pappkopper som du kan lime på. Legokostymer er enkle å lage av papp, det er bare å klippe, lime og male. Syns du det er enkelt å finne kostyme til barna, men ikke det selv ? Vi har et artig tips til deg.


Lage halloween kostymer selv

Kostymer til barn: Enkle kostymer du lager selv. Ta klær barna allerede har, noen ting du finner rundt i huset og litt kreativitet, så har du morsomme kostymer i en fei – helt gratis. Man trenger ikke bukke under for kjøpepresset rundt halloween. Man kan lage mye selv , til en billig. Alt du trenger er en sort poncho eller en sort genser og en hvit tape.


Mia foreslår elektrikertape. Deretter legger du små biter med tape mellom strålene og nettet dannes. Legg ponchoen flat på et bord og legg tapen i striper mot halsen som sprer seg utover som strålene på en sol. Men det er ikke umulig å bruke noen av tilbehørene, spesielt for ansiktet.


Lage halloween kostymer selv

Det er definitivt verdt å kjøpe dem. Men siden det kun er den ene dagen velger vi å gjøre pynten rimelig ved å lage den selv av ting vi har i huset. På den måten bygger vi også opp forventningene til selve dagen.


For en gjør det selv -er betyr høytiden mange muligheter til å få brukt noen av restematerialene som har blitt til overs etter årets mer seriøse prosjekter. Lag hygge og magi i beste Galtvort-stil, med limpistol og fiskesnøre. Bruk papp til å lage en kremmerhusformet heksehatt. Bruk karnevalsfarge for hår til å lage grå striper.


Lage halloween kostymer selv

Bruk grå sminke i ansiktet og en kajal for å tegne sort rundt øynene og store vorter rundt om i ansiktet. Gjør deg selv kostymer : Denne gummy bæreposen kostymen er søt og lett å lage ! Hva du trenger å gjøre: Ta en søppelpose, klipp hull for armer og ben. Skriv ut næringsverdiene på baksiden av kostymen - ideer til det, kan du finne på baksiden av candy-posene. Men det er kanskje ikke så nødvendig å bruke tusenvis av kroner på enorme kostymer , hvorfor ikke lage kostymet selv ? Engel, klipp ut vinger i papp og mal de, kle deg opp i en fin kjole eller lag deg en toga versjon av et hvitt laken og et fint tau. Feks: Fe: en blomsterpinne og ei pappstjerne du maler og pynter, kle deg som ei prinsesse.


Finn grøssende, skumle halloweenkostymer til best pris. Og utkledningsfester er moro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg