tirsdag 21. oktober 2014

Drinker uten alkohol

Drinker uten alkohol

Servers med is og sitronskive. En oppkvikker uten alkohol. Shirley Temple Barnevennlig porsjon ½ dl appelsinjuice ½ dl sitronbrus teskje grenadin sirup cocktailbær Fyll juice og brus i et stort glass, topp med grenadinsirup og la det synke til bunnen. Garner med et cocktailbær og putt oppi et sugerør.


Det trenger ikke å være alkohol i en drink for at den skal smake fantastisk, synes Gladkokken. Det er mange fordeler med alkoholfrie drinker. Den kan drikkes med god samvittighet uten bekymringer for formen dagen derpå, og alle gjestene kose seg med det samme i glasset – det gjør opplevelsen mer sosial, synes Jan Henrik.


Inviter på en liten annen gløggsmak - både med og uten alkohol God eplemost tilsmakt med krydder og servert varm, er et supert og mye friskere alternativ til gløgg. Med en klunk whisky får du ekstra varme, men det er slett ikke nødvendig. Eller by på et forfriskende alkoholfritt alternativ med rabarbra, vannmelon eller mynte?


Drinker uten alkohol

Men jeg må innrømme at smaken ikke alltid er den beste. Mocktails er rett og slett en drikke som er mikset uten alkohol. Mange mocktails er cocktails der alkoholen er fjernet.


Bowle kan serveres både med og uten alkohol , og hvorfor ikke gjøre stas på barna i deres selskap også ved å servere en spennende, fruktig bowle til dem også? Se flere alkoholfrie drinker her Husk å bruke godt med is i bowlen, da lite is smelter veldig fort og vanner ut drinken for mye. Fem enkle og gode drinker Ingrediensene til disse drinkene får du tak i overalt, og ikke trenger du noen spesialredskaper heller. No er det tid for sommarlege selskap med familie og venner.


Drinker uten alkohol

Alkoholfrie sommardrinkar. En velkomstdrink setter den rette feststemningen. Den bidrar til en avslappet stemning med stigende humør.


Husk også å tilby velkomstdrinker uten alkohol , da det er mange som av ulike grunner ikke ønsker å drikke alkohol. Det gjør det heldigvis. Alt handler om mengder, så Health.


Drinker uten alkohol

Her får du en rekke. Hvem sier at hver eneste drink må være fulle av alkohol ? Prøv denne alkoholfrie nytelsen! Selv om det er smaken som avgjør om en drink blir en sukess, er Vardøen også opptatt av at drinken skal se bra ut.


Ikke vær redd for å pynte. En drink skal se innbydende og flott ut. Du kan bruke alt som er spiselig. Velkommen til Barkart. Også mange nyttige tips om bartending.


Før jeg forsetter å fronte en hvit måne må jeg nesten forte meg å si at jeg selv ikke drikker alkohol i det hele tatt, ja faktisk har jeg ikke gjort dette på snart år. Grunnen er enkel: min kropp tåler det rett og slett ikke, og det er ikke verdt det for meg å bli syk over lang tid av et glass vin eller drink. Begrepet mocktail kan direkte oversettes til lurecocktail. Interessen for alkoholfrie drinker er økende, og det finnes mange herlige variasjoner av mocktails. Vi har laget to enkle og friske varianter med bær, urter og.


Drinker Lavkarbo generelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg