fredag 10. oktober 2014

Barnesikring trapp

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. I hjem med små barn og trapper , bør trappen sikres med trappegrind slik at ikke barnet får klatret i trappen. Risiko for skade dersom barnet faller i en trapp er stor. En trappegrind er en enkel måte å unngå ulykker. Barnesikring Alle våre trappemodeller leveres med barnesikring , da det er påbudt.


Barnesikring trapp

Vi har mange flotte løsninger, både til sikring under trappetrinn, og til ulike typer barnegrind. Dette er de vanligste barnesikringene på åpne trapper. Et sikkert hjem med barnegrinder og trappegrinder At et barn brenner seg på en åpen varmekilde eller ramler ned en trapp , det er et marerittscenario for enhver forelder – ja, det er ganske enkelt ikke noe som får lov til å skje.


En sikkerhetsgrind kan brukes på flere ulike måter og finnes i mange ulike modeller. Felles for dem alle er at grinden har som formål å stenge en passasje, for eksempel gjennom en dør eller ned en trapp , for barn eller kjæledyr. Hvilke sikkerhetsløsninger du trenger hjemme hos deg kommer an på hvor ivrig barnet er til å undersøke alle muligheter og ting som finnes. Det kan dreie seg om klemsikring for dører, låsebeslag til vinduer, sikring av strømuttak eller sklisikring til trapper og gulv. Det og mye mer finner du her.


Gjør hjemmet mer barnesikkert! Grinden åpnes i begge retninger og lukkes automatisk når den slippes. Hold nysgjerrige barn unna skapene med disse usynlige sikringene. Alle har vel sett disse plastsikringene som midlertidig spennes fast i toppen av en trapp og man lukker opp en grind og trakker over nederste stangen. Slike synes jeg er både stygge og faren for å snuble når man passerer er også tilstede.


Det finnes også rullegardintyper, nesten som vindskjerming på verandaer. Men uten at de vet det selv, er den også full av farer. Derfor er barnesikring av hjemmet noe vi foreldre må sørge for. Veggmontert barnegrind som monteres i dørkarmer (eller lignende) med fire medfølgende beslag. Kravene til trapp internt i boenhet gjelder kun for trapp mellom plan inne i boenheten, ikke for trapp som fører til boenhet.


Håndlist kan stikke ut inntil m på begge sider av trappen , uten at fri bredde reduseres. Terminologi, funksjonsmål og generelle bestemmelser. Tenker du på sikkerhet i hjemmet?


Vi har reflekser og utstyret du trenger for barnesikring og mye mer. Ta en titt på utvalget vårt på IKEA. Når man får små barn i huset er det mange ting de gjerne vil utforske i minste detalj, og det kan derfor være lurt å tenke litt ekstra på barnesikring hjemme.


Barnesikring trapp

Stabil, pen og virker trygg på toppen av trappen. Trappegrin barnesikring av vinduer og dører er noe av det første man tenker på for å redusere de mange potensielle farene for små barn. Ikke så klønete montering som noen skal ha det til. Kunne vært gjort litt enklere, ja. Men, så fort man skjønner prinsippet, går det fint.


De har merket hver eneste del med bokstav, og illustrert hvor den delen skal - kan ikke bli enklere så fort man finner ut av det. Den skrues fast i veggen på den ene siden av trappen , og så drar du den enkelt ut og over til andre siden. Passer derfor åpninger fra til 110cm, uten å måtte tilpasse eller forlenge den. Velger du åpne trinn, leveres trappen alltid med barnesikring slik at den er trygg. If bilbarnestol – utleie av barneseter fra kr 11- pr.


Du kan også velge barnesikringslist i stål. Dette gir i seg selv forholdsvis sklisikre trapper. Godt lys gir trygghet For å sikre trappen for eldre mennesker, vil det være behov for andre tiltak enn ved barnesikring. Vi kan i tillegg levere freste spor på tvers av trinnene eller innfelt metallriller på tvers av trinnene, forteller Trappekompaniet.


Har du en trapp er det viktig å beskytte barna fra å utfordre sin evne til å bytte etasje på egen hånd. Det kan også være godt å ha en grind foran for eksempel vedovnen eller balkongdøren. Her finner du grinder for alle formål.


Hjemmesikkerhet: Under denne kategorien finner du ting som øker sikkerheten for de små tingene i hjemmet. Uhell kan skje, uansett hvor forsiktig du er, så det kan være verdt å ta en titt på sikkerhetsproduktene våre. En ny trapp setter nytt preg på interiøret.


Vi lager dem for å forebygge uhell både inne og ute, og for at du skal ha noe som hjelper deg hvis noe går galt. Kanskje du vil forandre utseendet på både gulv og trapp ? Se våre barnesikringsprodukter. Skap et trygt hjem for de små. Størst på sikkerhet.


Barnesikring trapp

Fri frakt over 7kr. Trappen er et veldig viktig element i innredningen. Ikke bare av den åpenbare grunnen at den tar deg fra den ene etasjen til den andre, men også fordi den ofte er ganske synlig og utgjør en stor del av gangen eller stua.


Det er mange måter å lage trapp på, og her er noen av de punktene du bør vite om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg