tirsdag 21. oktober 2014

Quiz til julebord

Show, middag og hotell i Bergen. Bestill alt på ett sted her! Gunstige pakkepriser. Opplev konsertbyen Bergen. Kjøp komplett pakke med hotell. Hva er det vi på gresk kaller emesis? Neste quiz i samme. Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar.


Quiz til julebord

Noen spørsmål har også svaralternativer. Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Vi tilpasser gjerne vår live musikk quiz til deres julebord , ved å legge inn elementer etter deres ønske. Kommer det masse svensker? Vi kan putte inn elementer med svensk, norsk, dansk, eller kanskje en bransjerelatert medley, midt i musikk quiz ’en.


Enig - quiz er gøy. Gjerne en som har spørsmål om noe som angår alle, f. Gjerne fin blanding av vitenskap og kjendisstoff, så favnes alle. Sett sammen lagene på forhånd.


Men i motsetning til flyfly synes jeg mange typer selskapsleker kan være morsomt - f. Selskapsleker for stk. I tillegg til lek og moro som sang og quiz , overrasker jeg alltid jentene med litt. Få litt fart rundt julebordet : Her er julequizen! Nå følger sognepresten opp. Det er jul i Nordre Aker, og her på.


Er quiz - ansvarlig til Trondheim fotballdommerlaug sitt julebord på lørdag ;-). Vi ønsker dere velkommen til årets julebord lørdag. Han har vunnet norgesmesterskapet i sportsquiz tre ganger, og har. Er det noen her som kan komme på noen morsomme og underholdene spørsmål til en quiz ? Vi skal ha personalfest med partnere og trenger spørsmål til i morgen;) Litt siste liten ja. Freitas sørger for Tapas til seansen, og Monsantosørger for drikkevarene.


Fysj, jeg har blitt en gammel gris! Og gris kan benyttes til så mangt, feks svineribbe i disse tider. Anbefalte quiz spørsmål og svar for flere personer.


Enten du bare vil ha tidsfordriv, eller øke kunnskapene dine til neste pub- quiz eller noe slikt, finnes det mange varianter av quiz som er både morsomme og lærerike. Brettspillet Trivial Pursuit er en klassiker som finnes i tusener av norske hjem. Quiz er alltid gøy,. I've said too many stupid things. Denne julebordsleken funker som bare det både på firmajulebor tvennejulebord og til og med på svigers julebord for vennene sine!


Quiz til julebord

Trenger sårt tips til noe vi kan ha som underholdning og leker. Skal arrangere julebord i år. Har tenkt til å ha litt quiz , men trenger mye mer. Vi er en ganske artig gjeng som finner på mye rart, så det trenger ikke å være så veldig konservativt. Leter du etter morsomme quiz -spørsmål og svar?


Da har du kommet til riktig sted. Her gir vi deg morsomme quiz -spørsmål som garantert får frem latteren. Scroll ned for svar.


Quiz til julebord

Jeg skal lage quiz til en fest på lørdag, og trenger hjelp til å finne på gode spørsmål! Jeg har ikke tilgang til Trivial Pursuit eller. Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv.


Denne siden er fylt med gode spørsmål til quiz som er til alle settinger og passer godt til både barn, ungdom og voksne. Du er en tur til legen, og etter konsultasjonen gir han deg tre piller som du skal ta hver halvtime. Hvor lang tid tar det før du er tom for piller? Hva kan blir brutt uten noensinne ha blitt holdt?


Hvilket sykkelritt kalles også for styrkeprøven? Iføle gresk mytologi, hva skjedde med dem som møtte blikket til Medusa? Hvilken farge har blomstene til Markjorbærplanten?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg