mandag 27. oktober 2014

Hva betyr navnet maren

Historisk utvikling av populariteten til navnet Maren i Norge. Navnet er for det første en feminin variant av det latinske mannsnavnet Marinus, fra havet, avledet av det latinske ordet mare, hav. Marina kan da bety kvinnen fra havet.


Personnavn i eldre tid En kan p en mte si at fornavnet og farsnavnet i eldre tid var det som i dag er. Stedsnavn Markestykket har navn etter en tidligere eier, Bertel Hartvigsen ( ). Det betyr en som hører til havet (bor ved havet eller er mye på havet). Hva betyr navnet på hunden din? Jelani- mighty, mektig Aro- digger, graver- passer bra for han liker å grave.


Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. Woody- er kallenamnet på faren. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


HVA BETYR NAVNET DITT? Også i dag har navnene betydning. Frank betyr franskmann, Emma betyr universal og Helene betyr lys.


Norrøne navn Liste over norrøne kvinnenavn Liste over norrøne mannsnavn Tilbake til den alfabetiske oversikten. I tillegg hadde man navnene som sa noe om hvilket nummer man var i ungeflokken - slik som Tollef og Einar, sier Tangen. Finn ut hva ditt navn betyr her. Mitt navn betyr liten, ydmyk.


Kommer fra det norrøne navnet Páll, en form av Paulus. Pål i Norge, og de fleste er omtrent like gamle. Men hva betyr egentlig balanse for deg? Og hva betyr det for meg? Svaret kommer nok helt an på hvem man spør, og deres utgangspunkt.


Leter du etter samiske jentenavn? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en alfabetisk liste over samiske jentenavn. Ada er et nydelig navn og minner meg om navn på en engel.


Som foreksempel betyr Linda vakker, og David betyr å være elsket. Du vet kanskje hva ditt eget navn betyr , men det kan være artig å kikke i navnelister for å se etter venner eller familiemedlemmers navn. Mari har en ukjent betydning, og en som heter Mari har navnedag den mars.


Forklaringen av navnet Mari: Jentenavnet er en variant av Maria, som kommer fra det gamle hebraiske navnet Miriam, som også har en ukjent betydning. Har du noen gang lurt på hva navnet ditt, eller navnet til barna dine, betyr ? Her kan du søke på navn og lese hva det betyr , og andre fakta om navnet. Var litt gøy å lese om mitt eget navn , Tamara, som betyr daddelpalme. Når det er sagt, er det mange som nok ikke en gang vet navnet på landet deres betyr. Med mindre du er fra USA, har de fleste land navn som er ganske rare, noe som får oss til å gå tilbake gjennom historien for å finne den sanne oversettelsen.


Vet du hva navnet ditt betyr , og hvor det kommer fra? Og passer det til din personlighet? Navnet mitt har to opprinnelser, og betyr to ting. Det ene er gælisk og betyr Irlan og den andre opprinnelsen er gresk, og betyr fred.


Tenker litt at fred er et ord som passer godt for meg, da jeg er den m. Løpelengden på garn er avhengig av tjukkelsen på garnet. Jo tynnere garnet er, jo flere meter er det per gram. Du kan lett bruke en annen garntype end den i en oppskrift. Strikkefastheten må bare være den samme. Si meg hva du heter - så skal jeg fortelle deg hvor gammel du er Publisert 20.


Hver og en får sitt navn , ofte etter mye overveielse fra foreldrene. Fornavn,guttenavn, jentenavn, hva betyr navnene ? Finne betydningen av så godt som alle navn - Finne ut hvor navnet kommer fra - Finne. Hva kan du bruke databasen til?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg