fredag 24. oktober 2014

Tusenfryd pris

Tusenfryd pris

Disse billettene har ekstra rabattert pris , og er kun gyldige den valgte dagen og må kjøpes minimum dager i forveien. Dag 2-billetten er personlig og må kjøpes på TusenFryd før man forlater parken (ved kjøp online kan Dag 2-billetten kjøpes sammen med billetten i forkant). Seniorbillett har fast pris. Andre pristtilbud kan forekomme.


Velkommen til TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. En frydelfull opplevelse for liten og stor. Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Her finner du åpningstider for de forskjellige datoer i sesongen på TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. Vi håper du får et hyggelig besøk hos oss.


Her er mangfoldet stort og aktiviteter for alle. Familien kan sammen utfolde seg med spill, underholdning, god mat og ikke minst karuseller, berg- og dalbaner og en rekke andre frydefulle opplevelser i flotte omgivelser. Sommerferien er for de fleste nå på hell, og det betyr muligens også slutten på lange og late dager på stranda og sene kvelder på verandaen eller i hagen.


Bestill tidlig-rabatt hos Tusenfryd Frem til 24. Billetten er kun gyldig for bruk på en valgfri ordinær åpningsdag i april, mai og juni. Rabatten beregnes ut fra lukepris fra kr 469–489.


Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter og kan ikke kombineres med andre tilbud. Spennende Halloween-opplevelser for alle aldre, både tøffe og mindre tøffe. Du trenger ingen printer, du kan få billetten på SMS!


Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under. Berg og dalbaner, andre attraksjoner og aktiviteter både for voksne, barn og familier i den største fornøyelsesparken og tivoli i Norge, rett utenfor Oslo. TusenFryd , Vinterbro: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for TusenFryd i Vinterbro, Norge på TripAdvisor. Ved å opprette en konto til butikken vår, vil du kunne gjennomføre betalingsprosessen raskere, lagre flere adresser, vise og spore ordrene i kontoen din, med mer.


Sørmarka kan tilby TusenFrydpakke – fordelaktig pris på overnatting og inngangsbillett til Tusenfryd. Ved å velge Jeg godtar nedenfor, godtar du vilkårene og betingelsene for nettstedet. Tusenfryd har et godt utvalg av karuseller, for de største, men veldig lite å velge i mellomsjiktet.


Tusenfryd pris

Lav kvalitet på mat og elendig kvalitet på de ansatte. Alt går veldig treigt. Stor del av grunnen til at det er lange køer på tusenfryd er de ansatte, som tydeligvis trenger en gjennomgang i effektivitet. Vi har vurdert spisestedene på en skala fra 1-der er best, først og fremst ut fra smak på maten, men pris , omgivelsene og hvor lang tid det tok å få maten har også spilt en rolle.


Med Koppen i bilen får du enda flere gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Finn overnatting nær Tusenfryd fornøyelsespark i no hos oss. Bredt utvalg og gode priser.


Tusenfryd pris

Ingen bookinggebyrer. Tusenfryd svarte med å vise til oversikten over åpningstidene sine på nett. P4-rabatt på dagsbillett til TusenFryd. Prisene i tabellen er fra priser.


Besøk partnerne våre for mer informasjon. Här har vi samlat våra åkpass och biljetter. Filtrera fram vad som passar just dig, oavsett om du vill åka lite eller mycket, en dag eller flera.


Billetter og priser Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Det er ikke pristillegg på nattbussene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg