onsdag 22. oktober 2014

Dikt til venn

Dikt til venn

Noen dager glemmer man å si hei til sine venner , andre dager glemmer man å skrive til dem. Andre dager glemmer man å høre hvordan de har det, noen dager glemmer man i det hele tatt bare alt omkring seg! Så derfor vil jeg bare fortelle deg at jeg er glad i deg, og at du ofte er i mine tanker!


Dikt til venn

Solen skinner i mitt liv, men mørke skyer tar også min tid. For mange ganger er sorgen stor, og klumpen i magen vokser og gror. Da kan det hjelpe min kjære venn , at du kan gi meg en varm liten klem.


Her er noen vennskapsdikt:. Vennskap er sterkere en du tror Et vennskap gjør livet lettere en du tror. Men av og til så kommer det onde mørke dager der du trenger en venn.


Dersom du heller ønsker forslag til en kort tekst, kan du finne dette på denne siden: Tekster til en venn. Dikt om vennskap – av 20. Har du en ekstra god venn som fortjener å høre noe ekstra fint? Se også ord om kjærlighet.


Når tårene renn er det alltid godt å ha en venn. En venn kan hjelpa når du har det vondt. The light is gone Et engelsk dikt om følelsen av å få hjertet knust i tusen små biter. Til min kjære venninne Et dikt til en dypt savnet venninne.


Dikt til venn

Time and love Dette diktet har jeg laget selv. Et kort og greit dikt , som jeg liker veldig godt selv. Er du på utkikk etter et bursdagsdikt til bursdagskortet? Her gir vi deg flere dikt som kan passe i bursdagen.


Her kan du kunne finne bursdagsdikt som kan passe til både en venn , et barn eller noen i familien. Jeg likte alle diktene og kommentarene! Det jeg synes er best med sånne ting er: Det er hyggelig å høre av venner og familie og så er det fint å høre selvom det ikke er deg det gjelder! Hopp til navigering. DU er sjelden, ingen har akkurat DINE egenskaper.


Derfor ta vare på DINE gode sider. Er det noen som har et fint dikt jeg kunne sende til en overarbeidet venn ? De er i sluttfasen av et prosjekt, og han jobber døgnet rundt, sover litt på sofaen og jobber videre. Sender mye stå-på-mail og varme tanker, men skulle gjerne hatt et dikt å legge ved! Veien kan ofte virke veldig lang, og tunnelen i enden usannsynlig trang, men selv om det kanskje føles slik nå, vil veien med litt hjelp en annen retning få. Jeg er en mann, du er en øl, drikker jeg vin før deg, blir det bare krøll.


Det er den lengste dagen i året, og her ligger jeg forslått på en båre, ferdighetene er ikke det de engang var, og står ikke i stil til risken man tar – Morsomme dikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg