torsdag 2. oktober 2014

God torskemiddag

MINE BESTE TORSKERETTER. På vinteren får du også skrei som har ekstra fast og hvitt kjøtt. Torsk er en allsidig, hvit og mager fisk.


God torskemiddag

Torsk på norsk er deilig, klassisk norsk torskemiddag , med lever og alt. Med kokossaus gir du torsken en litt annen vri, her smaker det litt av Asia. Du kan også servere torskefileten med kapers, eller bake den med salt og servere med løk og tomater. Mine seks beste torskeretter.


Torsk med godt tilbehør er noe av det beste jeg vet. Deilig torskemiddag i en form er både godt og smart. Delikat skrei ovnsbakes med en mild tomatsaus,.


Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. De beste oppskriftene enten du ønsker enkel hverdagsmat eller retter som kan imponere når du skal ha gjester. Oppskrifter på fisk og sjømat finner du her.


Men god fersk torsk får du tak i året rundt, og ikke minst overalt, både villfanget og oppdrettstorsk. Det som også er så fint med den smakfulle, hvite fisken er at den kan varieres på så utrolig mange måter. Når du i tillegg har både klippfisk og tørrfisk å jobbe me blir det virkelig morsomt å eksperimentere med fisk. Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske champ-poteter vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag!


God torskemiddag

Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne. Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke steketiden til andre ting. Disse oppskriftene bør falle i smak hos de fleste barn. Dessert til forrett Elna Høyer-Dahl (41), redigerer og mamma. Tradisjonell torskemiddag med lever og rogn, fiskegrateng, stekt torsk og torsk i salaten.


Her får du Lars Barmens oppskrifter med video til din torskemiddag. En god torskemiddag som er ferdig på minutter! Ha i fisken, kok opp og la det trekke i 5-minutter. Det er typisk torsk å være god.


Denne fabelaktige råvaren er en kulturbærer av rang og faktisk også vår mest spiste fisk. Nytrukket torsk smaker nydelig og er også for mange et kjærkomment innslag på julemenyen. Tenker du at det er vanskelig å lykkes med fisk i en travel hverdag?


Fisk er superenkelt å tilberede, bare prøv selv. Vi har nå samlet enkle og gode middagsretter du garantert vil få til. Torsk - Torskefiskeriene foregår langs hele norskekysten, i Barentshavet og ved Svalbard. Heldigvis har jeg fått meg det heiteste penger kan kjøpe i disse dager. Nemlig en god varmepumpe, samt mengder av førsteklasses fisk og skalldyr.


God torskemiddag

Sjømaten blir jo utvilsomt bare bedre og bedre i takt med at temperaturen ute synker, så torsk er og blir en selvskreven vinterfavoritt i min bok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg