onsdag 29. oktober 2014

Fine jentenavn 2014

Fine jentenavn 2014

Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger. Nora skrives på to måter. Til sammen blir det 4stykker og flest. Oline, Olivia, adriana osv er fine navn Thilie er ogs ganske fint og sikkert sjeldent. Men 4fikk navnet Emma.


Dette er fremtidens trendnavn ABC Nyheter 29. Disse navnene har vært lite brukt i flere tiår nå, men da de hadde sin storhetstid fantes de i ganske mange familier. Om man ønsker oppkalling, kan disse navnene være fine å bruke nå, sier Utne. Han mener også at de kan fungere som navn nummer to, som kanskje ikke nødvendigvis brukes til daglig.


Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn.


Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. Jeg har postet et likt innlegg om guttenavn, og der var det en som nevnte jentenavnet Oleanna. Det er vakkert, og jeg ble inspirert til å lage et likt innlegg om jentenavn.


Jeg leter altså etter de gamle jentenavnene. Sterke men feminine jentenavn en sjelden hører på små jenter i dag. Fine , sjeldne jentenavn ? Det finnes s mange andre fine navn.


Listen over de mest populre jentenavnene det siste ret blir hvert r lagt ut av. Engelske navn er bare s mye finere en norske. Listen de presenterer er navn som har opplevd en kning p 50. Noelia minner jo om flere navn p topp ti, klinger godt og er litt moderne.


Fem nye jentenavn kom inn på topp 1listen. Det var Cleo, Adele, Penny, Mila og Hedda. Cleo endte høyest med en 83. Anna, Mariam, Mira, Tindra og Hedvig gikk ut av topp 100.


Eneste navn ut av topp var fjorårets rakett Saga. Alicia er ny på topp listen og stiger helt fra 21. Kunne dere kommet med forslag til jentenavn dere synes er fine ? Jentenavn - Hjelp meg? Lærke har en fin klang og de rette vokalene. I tillegg er det jo litt uvanlig, sier Utne.


For et par århundrer siden var Lærke et av mange danske navn som ble brukt i Norge, forklarer han. Ingen vil hete Harry. Fra England har vi hentet navn som Oliver, Samuel, Olivia, og Sofie.


Er du på utkikk etter fine kattenavn til hunnkatten? Da har du kommet til riktig sted! Av dine syntes jeg alle var fine Har en svigerinne som heter Alicia,syntes det er veldig fint ! Kjenner en som heter Ailin,men hu skriver det Aileen-syntes Aileen ser penest ut,men er nok fordi det er det jeg er vant med Hva heter storebrødrene?


Synes det er så mange vakre jentenavn , er er mine favoritter, til inspirasjon : Ofelia Ane Ebba Olivia Andrine Anine Elvira Lilja Mia Fiona Viola Eirin Minda Kaja Sofie Petrine Tuva Sanna Luna Evelina Alana Maria Camilla Selma Alma Amalie Signe Serine Eriun Synne Rikke Inez Mali Clara Guri Gurine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg