mandag 20. oktober 2014

Konfirmasjonssanger

Konfirmasjonssanger med aktuelle temaer, slik som blogger, Instagram, dataspill, snapchat etc. Vi skriver også på bestilling. Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang. Etter velkomstsangen så passer det veldig godt med en konfirmasjonssanger til konfirmanten.


Konfirmasjonssanger

Enten det er gutt eller jente som er konfirmant vil du finne passende sang til konfirmasjonen her hos oss. For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Ferdige konfirmasjonssanger.


Dersom du ønsker å hylle konfirmanten med en sang, kan du få kjøpt mange ferdige konfirmasjonssanger i nettbutikker. Da kan du bytte ut ord og verselinjer på sangen slik at du får en konfirmasjonssang som passer ganske godt. Tenk om du kunne ha fått tak i ferdige sanger der du valgte ut versene som passet?


Vi har konfirmasjonssanger til alle deler av konfirmasjonen. Det er også mange sanger fra venner og gjester i selskapet. Du finner mer informasjon om konfirmasjonssanger på vårt nettsted Sanger og taler. Eksempel på konfirmasjonssang.


Slik kan noen vers i en spesialskrevet sang bli. Kjærlighetsvisa (Ingen er så god som du, da) Du har bestandig vært en smule vimset og glemmer stadig hvor mobilen er. Hver eneste sang har innhold som omhandler mange aktuelle tema fra oppveksten, og hver eneste sang inneholder også det som dagens fjortiser er opptatt av. Dette er en stor dag for hele familien. En konfirmasjon har mange sanger.


Konfirmasjonssanger

Det kan være velkomstsanger, sang fra far eller sang fra mor. Onkel, tante, gudfar, gudmor eller fra konfirmanten selv. Man kan også ha aktivitetssanger som konfirmasjonssanger. I vår velkomstsang kategori finner du konfirmasjonssanger til konfirmanten enten det er gutt eller jente. Mor far, foreldre, søsken, venner, familie.


Familien Remberg fra Lørenskog ville gi yngstesønnen David en helt spesiell gave til konfirmasjonen. I hemmelighet spilte de inn en ellevill musikkvideo med den hjemmesnekra låta Nå er det. Klikk på lenkene for å komme til sangene.


Konfirmasjonssanger

De fleste sangene leveres i to eksemplarer. Forslag til sang til konfirmasjon 2. Sånn typisk konfirmasjonssanger kanskje. Vet ikke hvilke man pleier å ha. Tusen klemmer i fra Linda og Prinsen min-Marius. Stort utvalg av sanger og taler til konfirmasjon.


Morsomme, seriøse, gode ord – noe for enhver smak. Kjøp konfirmasjonssanger og konfirmasjonstaler her. Det er meget vanlig at det blir sunget konfirmasjonssanger for konfirmanten. Det er hyggelig både for konfirmanten og for gjestene å synge en lystig sang i selskapet.


Konfirmasjonssanger

Det er konfirmasjonstid og da hører familiefester med rosa bordsanger til. Sammen med Trond Hanssen har P4s komiker Jon Niklas Rønning oppsummert alle konfirmasjoner - og melodien er selvsagt Bamsens fødselsdag. Ordet konfirmasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg